Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 10-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
INSPIRUJ SE - Tvůj vlastní text, tvůj originál

Tvůj originá je jen jeden

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas PROFIVE s.r.o., se sídlem Janského 2236/51, Praha 5  155 00, IČ 06041124, zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 274630 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu info@tvujoriginal.cz  s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Luxusní kožené sety s tvým monogramem
13.10.2020
Luxusní kožené sety s tvým monogramem
Set koženého pásku, tašky a peněženky s ražbou monogramu Jak zaujmout? Originalitou! Toto je správná volba, luxusní set v podobě kožené peněženky, ta... číst celé
Proč je Tvůj Originál jen jeden? Přečti si jak to doopravdy je
02.10.2020
Proč je Tvůj Originál jen jeden? Přečti si jak to doopravdy je
Jen jeden, který vládne všem. Nemusíš být hned pánem prstenu. Dost bylo... číst celé
TOP 10 nejoblíbenějších, které pod stromečkem zazáří - inspiruj se
25.09.2020
TOP 10 nejoblíbenějších, které pod stromečkem zazáří - inspiruj se
Nelamte si hlavu, na to jsou hlavolamy:-) Mrkněte na TOP 10 nejoblíbenějších produktů, které budou pod stromečkem za opravdovou hvězdu /nejen tu vánoč... číst celé
Ochladí se, obleč svůj iPhone do stylového pouzdra
25.09.2020
Ochladí se, obleč svůj iPhone do stylového pouzdra
Luxusní dřevěná pouzdra s tvým vlastním textem jsou tím pravým "kabátkem" pro tvůj iPhone číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

10.000+ zákázek

10.000+ zakázek

100% SKLADEM

NÁHLEDY ZDARMA

RYCHLÉ DODÁNÍ


Instagram #tvujoriginal_cz

Tisíce spokojených zákazníků

Přijďte osobně

Vzorková prodejna PRAHA

Jugoslávských partyzánů 1425/9, Praha 6 - Dejvice, 160 00

otevřeno: Po,St,Pá 10-16hod

zobrazit prodejnu
Prodejna Praha TVUJORIGINAL.cz
  • 400m od metra A - Dejvická
  • 50m zastávka Tram 18
  • parkování před prodejnou
zobrazit mapu

 

Rychlý kontakt
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 10-16 hod.)

Naposledy hodnocené

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.