Logo
Prodejna v Praze dle nařízení vlády UZAVŘENA. Nevíte si rady? Pište na e-mail nebo zavolejte
(Po-Pá, 10-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
INSPIRUJ SE - Tvůj vlastní text, tvůj originál

Tvůj originá je jen jeden

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas V&P Media s.r.o., se sídlem Čs. armády 951/21, Praha 6  160 00, identifikační číslo: 24121924, DIC:CZ24121924, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 180524 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. 
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vyfoť & Pošli | Odměna tě nemine
14.01.2021
Vyfoť & Pošli | Odměna tě nemine
Byli jste spokojeni? Vyfoťte váš originál a pošlete nám jej, odměna dorazí obratem... číst celé
Ukažte svůj styl s @tvujoriginal_cz na insta
16.12.2020
Ukažte svůj styl s @tvujoriginal_cz na insta
Pochlubte se s produktem, který jste u nás pořídili, vyfoťte jej a uveďte @tvujoriginal_cz na instagramu a inspirujte další. Je pro nás potěšením vytv... číst celé
Luxusní kožené sety s tvým monogramem
13.10.2020
Luxusní kožené sety s tvým monogramem
Set koženého pásku, tašky a peněženky s ražbou monogramu Jak zaujmout? Originalitou! Toto je správná volba, luxusní set v podobě kožené peněženky, ta... číst celé
Proč je Tvůj Originál jen jeden? Přečti si jak to doopravdy je
02.10.2020
Proč je Tvůj Originál jen jeden? Přečti si jak to doopravdy je
Jen jeden, který vládne všem. Nemusíš být hned pánem prstenu. Dost bylo... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Pochlubte se

Ukažte váš Styl s @tvujoriginal_cz

Máte náš výrobek? Pochlubte se na Instagramu,

uveďte @tvujoriginal_cz

a inspirujte další!


 

Instagram #tvujoriginal_cz

 

Tisíce spokojených zákazníků

10.000+ zákázek

10.000+ zakázek

100% SKLADEM

NÁHLEDY ZDARMA

RYCHLÉ DODÁNÍ

Přijďte osobně

Vzorková prodejna PRAHA

Jugoslávských partyzánů 1425/9, Praha 6 - Dejvice, 160 00

Prodejna prozatím UZAVŘENA

zobrazit prodejnu
Prodejna Praha TVUJORIGINAL.cz
  • 400m od metra A - Dejvická
  • 50m zastávka Tram 18
  • parkování před prodejnou
zobrazit mapu

 

Rychlý kontakt
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 10-16 hod.)

Získej odměnu za tvou recenzi nebo fotku

Stačí nám zaslat fotku tvého originálu - obratem tě odměníme - VYFOŤ & POŠLI

Vyfoť a pošli - tvůjroginál je jen jeden


© V&P Media s.r.o. - již 10 let s vámi  2011 - 2021

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.