Logo
Prodejna v Praze prozatím UZAVŘENA. Nevíte si rady? Pište na e-mail nebo zavolejte
(Po-Pá, 10-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
Co vše umíme? 10 let zkušeností

Jsme profesionálové, kteří svou práci odvádí dokonale, k tomu nám pomáhají nejmodernější stroje, díky kterým nabízíme hned dva způsoby, jak vytvořit opravdový originál.


Ražba monogramu

speciální raznicí je monogram (iniciály) vyražen do kůže. Jedná se o trvalý prolis do kůže. Výroba a následné odeslání produktu je do 24 hodin

Ražba monogramu do 24hodin

Kompletní nabídka na ražbu ZDE


LASEROVÁ aplikace

vyhotovíme pro vás jakýkoliv design, texty, obrázky nebo dokonce fotky. Grafické náhledy zdarma ještě před samotným vyhotovením. Jedná se o speciální aplikaci laserem, kdy je daný obrazec do produktu vypalován. Provedení je trvalé. Dodání od nás je v řádu dnů.

Laserová aplikace

Kompletní nabídka na aplikaci laserem ZDE


INSPIRACE 10.000+

Inspirujte se, vyhotovili jsme pro vás již desetitisíce produktů, tisíce vašich jedinečných nápadů jsme společně doladili k dokonalosti. Prohlédněte nejoblíbenější designy a nebojte se využít našich profesionálních grafiků, kteří vám vytvoří samotné náhledy ještě před výrobou. Vaše spokojenost je naší vizitkou.

Inspirujte se

Prohlédněte naše již realizované zakázky ZDE

Tvůj originá je jen jeden


Nejprodávanější!!!

Top 10, které jste si nadělili nejen pod stromeček. Prohlédněte nejprodávanější produkty z naší nabídky, tyto se vám líbili nejvíce.

Nejprodávanější produkty na tvujoriginal.cz

 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas V&P Media s.r.o., se sídlem Čs. armády 951/21, Praha 6  160 00, identifikační číslo: 24121924, DIC:CZ24121924, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 180524 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
    • …………..
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

To nejlepší! Spokojte se jen s tím nejlepším! ROYAL vs. PREMIUM, kdo vítězí...
04.08.2021
To nejlepší! Spokojte se jen s tím nejlepším! ROYAL vs. PREMIUM, kdo vítězí...
Nejlepší vkus je spokojit se jen s tím nejlepším! Naše TOP pánské peněženky v dokonalém porovnání najdete v tomto článku.. číst celé
Combo SET  - luxusní kousek z dvoubarevné kůže s monogramem
01.08.2021
Combo SET - luxusní kousek z dvoubarevné kůže s monogramem
Dokonalý dárek v podobě luxusního koženého setu pánské kožené peněženky a pásku vyhotoveno v dvoubarevném koženém odstínu, navíc s vyražením vlastního... číst celé
Po čem ženy touží? Jsou to barvy, barvy a zase barvy...
19.07.2021
Po čem ženy touží? Jsou to barvy, barvy a zase barvy...
Není ženy, která nemiluje barvy. Stačí jen zvolit tu správnou, doplnit textem a je tu dokonalý produkt. Luxusní barevné peněženky TILLBERG Germany.. číst celé
Jak se pozná Originál?
Jak se pozná Originál?
Jednoduše, ten Tvůj je jen jeden! Jedině takový produkt je právem považován za tvůj originál. Vytvoříme pro tebe originál na který budeš opravdu pyšný... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Pochlubte se

Ukažte váš Styl s @tvujoriginal_cz

Máte náš výrobek? Pochlubte se na Instagramu,

uveďte @tvujoriginal_cz

a inspirujte další!


 

Instagram #tvujoriginal_cz

 

Tisíce spokojených zákazníků

10.000+ zákázek

10.000+ zakázek

100% SKLADEM

NÁHLEDY ZDARMA

RYCHLÉ DODÁNÍ

Přijďte osobně

Vzorková prodejna PRAHA

Jugoslávských partyzánů 1425/9, Praha 6 - Dejvice, 160 00

Prodejna prozatím UZAVŘENA

zobrazit prodejnu
Prodejna Praha TVUJORIGINAL.cz
  • 400m od metra A - Dejvická
  • 50m zastávka Tram 18
  • parkování před prodejnou
zobrazit mapu

 

Rychlý kontakt
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 10-16 hod.)

Získej odměnu za tvou recenzi nebo fotku

Stačí nám zaslat fotku tvého originálu - obratem tě odměníme - VYFOŤ & POŠLI

Vyfoť a pošli - tvůjroginál je jen jeden


© V&P Media s.r.o. - již 10 let s vámi  2011 - 2021

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.