Dnes akce DOPRAVA ZDARMA na vše!
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Co vše umíme? 11 let zkušeností

Jsme profesionálové, kteří svou práci odvádí dokonale, k tomu nám pomáhají nejmodernější stroje, díky kterým nabízíme hned dva způsoby, jak vytvořit opravdový originál.


Ražba monogramu

speciální raznicí je monogram (iniciály) vyražen do kůže. Jedná se o trvalý prolis do kůže. Výroba a následné odeslání produktu je do 24 hodin

Ražba monogramu do 24hodin

Kompletní nabídka na ražbu ZDE


LASEROVÁ aplikace

vyhotovíme pro vás jakýkoliv design, texty, obrázky nebo dokonce fotky. Grafické náhledy zdarma ještě před samotným vyhotovením. Jedná se o speciální aplikaci laserem, kdy je daný obrazec do produktu vypalován. Provedení je trvalé. Dodání od nás je v řádu dnů.

Laserová aplikace

Kompletní nabídka na aplikaci laserem ZDE

NEJOBLÍBENĚJŠÍ MOTIVY gravírování


INSPIRACE 10.000+

Inspirujte se, vyhotovili jsme pro vás již desetitisíce produktů, tisíce vašich jedinečných nápadů jsme společně doladili k dokonalosti. Prohlédněte nejoblíbenější designy a nebojte se využít našich profesionálních grafiků, kteří vám vytvoří samotné náhledy ještě před výrobou. Vaše spokojenost je naší vizitkou.

Inspirujte se

Prohlédněte naše již realizované zakázky ZDE

Tvůj originá je jen jeden

 

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas V&P Media s.r.o., se sídlem Čs. armády 951/21, Praha 6  160 00, identifikační číslo: 24121924, DIC:CZ24121924, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 180524 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jedině osobně, to je ten pravý ORIGINÁL - tvůj ORIGINÁL!
15.08.2022
Jedině osobně, to je ten pravý ORIGINÁL - tvůj ORIGINÁL!
Děkuji, že jsi... Ikdyž se to nemusí zrovna zdát, tak toto je opravdu dokonalé! Zjistěte o čem to vlastně je. číst celé
SLIM peněženky - v jednoduchosti je krása
SLIM peněženky - v jednoduchosti je krása
To jsou ony, tenké stylové peněženky tzv. SLIM peněženky navíc s vlastním textem = dokonalý ORIGINÁL číst celé
Vybírej PODLE KOLEKCE
22.06.2022
Vybírej PODLE KOLEKCE
Přáli jste si to, tak to máte:-) Sortiment jsme rozdělili do kolekcí podle typů a stylů kůže a rovnou seřadili od nejlepších... číst celé
Tvoje FOTO na kožené peněžence
Tvoje FOTO na kožené peněžence
Řekni to stylově & originálně. Tvoje vlastní foto na luxusní kožené peněžence je dokonalý způsob, jak si denně připomínat jedinečnost bytí tvých důlež... číst celé
Dnešní AKCE - DOPRAVA ZDARMA na vše!
Zajímají-li vás novinky a akce, přihlašte se k newsletteru. Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

 

Některé ukázky našich prací
 

Tisíce spokojených zákazníků

10.000+ zákázek

10.000+ zakázek

100% SKLADEM

NÁHLEDY ZDARMA

RYCHLÉ DODÁNÍ

Proč s námi - 11 let zkušeností

TvujOriginal.cz - specialista na prémiové personalizované produkty

 

Hodnocení a recenze

Jen pravé a ověřené recenze řeknou o každé firmě vše. Tisíce reálných hodnocení našich zákazníků.

Rychlý kontakt
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 10-16 hod.)
BESTSELLER - produkty roku
ROYAL Leather s vlastním monogramem, textem, obrázkemDámská peněženka ROYAL s vlastním motivemPánský set ROYAL Leather s monogramemSet pásek + peněženka s vlastním monogramem
 

...a jak to vlastně funguje?

Objednej a za 1-7dnů máš produkt doma


© V&P Media s.r.o. - již 11 let s vámi  2011 - 2022

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz