Logo
10let zkušeností 10.000+realizací, vše skladem. Máte dotaz? Pište na e-mail nebo zavolejte
(Po-Pá, 10-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
Co vše umíme? 10 let zkušeností

Jsme profesionálové, kteří svou práci odvádí dokonale, k tomu nám pomáhají nejmodernější stroje, díky kterým nabízíme hned dva způsoby, jak vytvořit opravdový originál.


Ražba monogramu

speciální raznicí je monogram (iniciály) vyražen do kůže. Jedná se o trvalý prolis do kůže. Výroba a následné odeslání produktu je do 24 hodin

Ražba monogramu do 24hodin

Kompletní nabídka na ražbu ZDE


LASEROVÁ aplikace

vyhotovíme pro vás jakýkoliv design, texty, obrázky nebo dokonce fotky. Grafické náhledy zdarma ještě před samotným vyhotovením. Jedná se o speciální aplikaci laserem, kdy je daný obrazec do produktu vypalován. Provedení je trvalé. Dodání od nás je v řádu dnů.

Laserová aplikace

Kompletní nabídka na aplikaci laserem ZDE


INSPIRACE 10.000+

Inspirujte se, vyhotovili jsme pro vás již desetitisíce produktů, tisíce vašich jedinečných nápadů jsme společně doladili k dokonalosti. Prohlédněte nejoblíbenější designy a nebojte se využít našich profesionálních grafiků, kteří vám vytvoří samotné náhledy ještě před výrobou. Vaše spokojenost je naší vizitkou.

Inspirujte se

Prohlédněte naše již realizované zakázky ZDE

Tvůj originá je jen jeden


Nejprodávanější!!!

Top 10, které jste si nadělili nejen pod stromeček. Prohlédněte nejprodávanější produkty z naší nabídky, tyto se vám líbily nejvíce.

Nejprodávanější produkty na tvujoriginal.cz

 
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas V&P Media s.r.o., se sídlem Čs. armády 951/21, Praha 6  160 00, identifikační číslo: 24121924, DIC:CZ24121924, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 180524 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Není Deutschland jako DEUTSCHLAND!
05.11.2021
Není Deutschland jako DEUTSCHLAND!
Absolutní špička, to jsou pásky DEUTSCHLAND s ražbou vlastního monogramu a expedicí do 24hodin. číst celé
Letos ORIGINÁL a do 24hodin
21.10.2021
Letos ORIGINÁL a do 24hodin
Ražba monogramu do 24hodin (na prodejně ihned). Promyslete, nespěchejte, my to stihneme, v klidu si vyberte a váš originál k vám poputuje do 24hodin. číst celé
Mám tě rád TÁTO!
12.10.2021
Mám tě rád TÁTO!
Žádná kouzla, osobně, stylově a originálně, takhle jednoduché to je. Letos originál, monogramy, texty, obrázky, fotky. Grafické náhledy ZDARMA. Extra ... číst celé
Už je čas, promyslete, my to dotáhneme! A co na to JEŽÍŠEK?
04.10.2021
Už je čas, promyslete, my to dotáhneme! A co na to JEŽÍŠEK?
Užijte si překvapení. Naše produkty patří mezi naprosto dokonalé originální dary, které se jen tak nevidí. Ruku na srdce, kdy jste byli opravdu překva... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Pochlubte se

Ukažte váš Styl s @tvujoriginal_cz

Máte náš výrobek? Pochlubte se na Instagramu,

uveďte @tvujoriginal_cz

a inspirujte další!


 

Instagram #tvujoriginal_cz

 

Tisíce spokojených zákazníků

10.000+ zákázek

10.000+ zakázek

100% SKLADEM

NÁHLEDY ZDARMA

RYCHLÉ DODÁNÍ

Přijďte osobně

Vzorková prodejna PRAHA

Jugoslávských partyzánů 1425/9, Praha 6 - Dejvice, 160 00

Prodejna prozatím UZAVŘENA

zobrazit prodejnu
Prodejna Praha TVUJORIGINAL.cz
  • 400m od metra A - Dejvická
  • 50m zastávka Tram 8,18
  • parkování před prodejnou
zobrazit mapu

 

Rychlý kontakt
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 10-16 hod.)

Získej odměnu za tvou recenzi nebo fotku

Stačí nám zaslat fotku tvého originálu - obratem tě odměníme - VYFOŤ & POŠLI

Vyfoť a pošli - tvůjroginál je jen jeden


© V&P Media s.r.o. - již 10 let s vámi  2011 - 2021

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.