Logo
Prodejna v Praze prozatím UZAVŘENA. Nevíte si rady? Pište na e-mail nebo zavolejte
(Po-Pá, 10-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
Co vše umíme? 10 let zkušeností

Jsme profesionálové, kteří svou práci odvádí dokonale, k tomu nám pomáhají nejmodernější stroje, díky kterým nabízíme hned dva způsoby, jak vytvořit opravdový originál.


Ražba monogramu

speciální raznicí je monogram (iniciály) vyražen do kůže. Jedná se o trvalý prolis do kůže. Výroba a následné odeslání produktu je do 24 hodin

Ražba monogramu do 24hodin

Kompletní nabídka na ražbu ZDE


LASEROVÁ aplikace

vyhotovíme pro vás jakýkoliv design, texty, obrázky nebo dokonce fotky. Grafické náhledy zdarma ještě před samotným vyhotovením. Jedná se o speciální aplikaci laserem, kdy je daný obrazec do produktu vypalován. Provedení je trvalé. Dodání od nás je v řádu dnů.

Laserová aplikace

Kompletní nabídka na aplikaci laserem ZDE


INSPIRACE 10.000+

Inspirujte se, vyhotovili jsme pro vás již desetitisíce produktů, tisíce vašich jedinečných nápadů jsme společně doladili k dokonalosti. Prohlédněte nejoblíbenější designy a nebojte se využít našich profesionálních grafiků, kteří vám vytvoří samotné náhledy ještě před výrobou. Vaše spokojenost je naší vizitkou.

Inspirujte se

Prohlédněte naše již realizované zakázky ZDE

Tvůj originá je jen jeden


Nejprodávanější!!!

Top 10, které jste si nadělili nejen pod stromeček. Prohlédněte nejprodávanější produkty z naší nabídky, tyto se vám líbili nejvíce.

Nejprodávanější produkty na tvujoriginal.cz

 
  1. Úvod
  2. RECENZE
Recenze TVUJORIGINAL.cz

Zpětná vazba je pro nás a naše zákazníky velmi důležitá. Nejedná se jen o sbírání tzv. bodů, je to jen další způsob jak zjistit, zda-li jsme pro vás udělali maximum, jestli se vám produkt opravdu líbil, jak jste byli spokojeni s celým průběhem dodání, s naší vzájemnou komunikací apod.

Recenze je pro nás opravdu důležitá

Proto budeme rádi, když nám vaší zkušenost s námi sdělíte, máme pro vás k dispozici hned několik způsobů, jak nám tzv. recenzi udělit

(Jak ale uvádíme výše, nejde nám jen o udělení tzv. hvězdy, vás našich zákazníků si opravdu vážíme, vždyť také tyto produkty, které pro vás uzpůsobujeme, tvoříme společně s vámi, vaše jedinečné texty, obrázky, fotky, samotné myšlenky společně ladíme k dokonalosti a technologickými vychytávkami vnášíme na samotné produkty, proto je pro nás i tato komunikace důležitá)

Jednoduše,

těší nás, když jste spokojeni. Mrzí nás, když se něco nepovede (což se samozřejmě stát může), touto cestou se ale díky vám neustále zdokonalujeme, a jsme vám blíž. Nejsou to jen fráze, prostě nám na vaší spokojenosti záleží...

  • naším cílem je vaše 100% spokojenost

Jedině tak můžeme být i my opravdu spokojeni.

Tak tedy jak a kam udělit recenzi?

Recenze udělují jen ti zákazníci, kteří u nás opravdu produkt zakoupili, tím získáváte jistotu, že hodnocení jsou reálná a zakládají se na opravdových zkušenostech našich zákazníků s námi. Za cca 10 dní po objednání vám zasíláme automatické žádosti o hodnocení naší společnosti a to formou:

Novinkou roku 2021 jsou recenze v podobě fotek

Odměna za recenzi

Za každou vaší recenzi budeme rádi, je to způsob jak nám dát reálnou zpětnou vazbu a sdělit nám vaší zkušenost s námi, které nejenže pomohou nám se stále zdokonalovat, hlavně ale mohou pomoci dalším zákazníkům, kteří by chtěli našich služeb využít.
Naposledy hodnocené
Jak si vedou jednotlivé produkty nejen v oblíbenosti

Jak si jednotlivé produkty vedou poznáte velmi jednoduše

  • u každého produktu jsou ikonky hvězdiček 
  • níže pak v popisu produktu vidíte jednotlivá hodnocení včetně textu, který k danému zákazníci uvedli

Jak můžete produkt ohodnotit?

Jakmile produkt objednáte, cca 10 dní poté vám zasíláme automatický e-mail s žádostí o hodnocení produktu. Jedná se o velmi jednoduché hodnocení, které nám i vám našim zákazníkům řekne prakticky nejvíce. Hodnotíte udělením počtu hvězd (kde 5 hvězd znamená nejvyšší hodnocení), poté do kolonky vepíšete váš jakýkoliv text, kde spolupráci s námi textově ohodnotíte

  • všem děkujeme za každé takové hodnocení, má pro nás opravdu velký význam
  • takové hodnocení pomáhá i vám našim zákazníkům v rozhodování pro případný nákup
  • jedná se o reálná hodnocení těch zákazníků, kteří u nás opravdu objednali

Prohlédněte např. hodnocení níže vyobrazeného produktu zde

Hodnocení produktu

 
 
Helena Š. - 25.06.2021
 
 
 
Jana Č. - 25.06.2021
 
 
Naprostá spokojenost.
Karel Š. - 24.06.2021
 
 
 
Veronika Š. - 22.06.2021
 
 
Peněženka byla pro přítele a ten byl z dárku naprosto nadšenej :)
Naďa V. - 22.06.2021
 
 
Objednala jsem již podruhé, a vždy spokojená. Doporučuji všem
TD-IS, Eva S. - 21.06.2021
 
 
Moc pěkná práce, vypadá to moc hezky......děkuji..... Jen bych měla malou poznámku - pokud budete někdy někomu posílat, tak jako mně, peněženku a klíčenku v jedné krabičce, nepokládejte prosím klíčenku na peněženku, ale spíše někam bokem.....je na peněžence vytlačený ten kov z klíčenky, jak to byla namačkáno na sobě, ale snad se to časem ztratí.....to jen na okraj jako radu.........
Majitel obchodu - 21.06.2021
Dobrý den, děkujeme za zpětnou vazbu a hlavně doporučení k lepšímu stylu balení, rozhodně se z daného poučíme a do budoucna již budeme posílat odděleně. Ještě jednou děkujeme a jsme moc rádi, že jste spokojena. Krásný den
Michaela K. - 18.06.2021
 
 
Krásná práce😊👍
Ivana K. - 14.06.2021
 
 
 
Lada Ř. - 10.06.2021
 
 
Přítel je velice spokojený.
Jana B. - 07.06.2021
 
 
 
Miroslava K. - 02.06.2021
 
 
Moc pěkná, udělala radost
Roman B. - 31.05.2021
 
 
 
Petra Š. - 26.05.2021
 
 
Naprostá spokojenost, krásná barva i zpracování. Dodána včas, skvělý a originální narozeninový dárek.
Ilona Ř. - 11.05.2021
 
 
 
Milada T. - 09.05.2021
 
 
Kvalitní a krásná práce.Perfektní komunikace obchodu.Velmi rychlé dodání.Absolutní spokojenost.
 
 
Dagmar L. - 26.04.2021
 
 
Naprostá spokojenost.
Andrea N. - 26.04.2021
 
 
 
Petra K. - 24.04.2021
 
 
Krásná kvalitní peněženka.
Lenka S. - 23.04.2021
 
 
Krásná práce a rychlost dodání
Blanka J. - 23.04.2021
 
 
krásná práce,spokojenost
Jana V. - 21.04.2021
 
 
Je to krásný dárek
Marcela N. - 19.04.2021
 
 
 
Denisa F. - 12.04.2021
 
 
 
Markéta B. - 12.04.2021
 
 
Recenzi jsem posílala okamžitě po obdržení výrobku.
Věra T. - 10.04.2021
 
 
Vše v pořádku.
Martina K. - 09.04.2021
 
 
Dokonalý, přesně podle představ...;-)
Helena P. - 07.04.2021
 
 
 
Petra M. - 07.04.2021
 
 
 
Hana H. - 07.04.2021
 
 
Velká spokojenost, milé jednání a moc pěkný výrobek, můžu jen doporučit.
Vilma B. - 06.04.2021
 
 
Jsem velice spokojena
Jiří H. - 03.04.2021
 
 
Super krásná peněženka
Jana Pencová / AŽD P. - 31.03.2021
 
 
Peněženka super, krásné provedení. Vypálení laserem je méně výrazné.
Lenka P. - 29.03.2021
 
 
 
Alena K. - 29.03.2021
 
 
 
Tetiana K. - 28.03.2021
 
 
Super! Manželovi se ten dárek opravdu líbil🙂
Mirjana B. - 27.03.2021
 
 
Je to nádherné! To co jsem přála bilo splnění 😊
Blanka T. - 27.03.2021
 
 
 
Irena B. - 26.03.2021
 
 
Peněženka je krásná, pevná, rovněž uvnitř je výborně řešená a jako třešnička na dortu je osobní monogram. Naprostá spokojenost! Dodání velmi rychlé (expedice na druhý den) domluva s prodávajícím vynikající.
Lenka T. - 23.03.2021
 
 
 
Jana S. - 22.03.2021
 
 
 
Bohumila K. - 21.03.2021
 
 
 
Jitka K. - 16.03.2021
 
 
perfektní práce
Ivana K. - 16.03.2021
 
 
 
eva g. - 15.03.2021
 
 
krásná a kvalitní práce,vřele doporučuji
Anna K. - 12.03.2021
 
 
Spokojenost. Dárek se líbil. Děkuji.
Olga T. - 11.03.2021
 
 
Je to nádherná práce. Opravdu krásná a kvalitní peněženka s originálním přáním. Olina T.
Tetiana K. - 09.03.2021
 
 
 
Michaela R. - 07.03.2021
 
 
 
Lucia E. - 04.03.2021
 
 
Mohu vřele doporučit... Peněženka i komunikace skvělá. Děkuji
Karolína L. - 04.03.2021
 
 
Suprová komunikace, rychlé dodání. Z peněženky jsem nadšená 👍
Marek H. - 04.03.2021
 
 
 
Eva M. - 04.03.2021
 
 
Peněženka vypadá úžasně.
Natali T. - 04.03.2021
 
 
Opravdu krásná kvalitní peněženka. Muži udělala velikou radost. Moc děkuji a příště vím, kam se znovu obrátit 🤗🌸
Veronika B. - 03.03.2021
 
 
Krásnější peněženku jsem chlapovi objednat nemohla!!!! Originalita úžasná!!! Naprostá spokojenost ☺️ Rychle dodání....
Andrea K. - 01.03.2021
 
 
 
Drahomíra D. - 27.02.2021
 
 
Objednala jsem peněženku a byla přesně podle mých představ,moc krásně udělaný monogram i text.
Vladka S. - 26.02.2021
 
 
 
Dagmar Z. - 21.02.2021
 
 
Krásná a kvalitní práce . Ještě jednou děkuji 🙂
Simona M. - 20.02.2021
 
 
Krásná kvalitní pánská peněženka z pravé kůže, vyrobeno na přání(text) a podle předlohy(foto). Partner je spokojený a nadšený z dárku.Chlubil se všem svým kolegům v práci! Jinak komunikace přes Facebook a s Tvujoriginal.cz bez problémů.Rychlé doručení. Jestli hledáte originální dárek pro milované,opravdu doporučuji.
Eva K. - 20.02.2021
 
 
Vše na 1*!!!! Krásná kožená peněženka, perfektní provedení monogramu a fofa!
Iveta T. - 20.02.2021
 
 
Peněženka je moc pěkná. Je dobře, že děláte, tak krásnou práci.
Asylgul V. - 19.02.2021
 
 
 
Lucie Z. - 19.02.2021
 
 
 
Dušan M. - 18.02.2021
 
 
 
Lucie G. - 18.02.2021
 
 
Moc děkuji za úžasnou peněženku 1 slovem nádhera.Určitě opět objednám osobní dárek je nej.
Vera p. - 18.02.2021
 
 
Krásné kvalitní úplná spokojenost 😉😉
Karel P. - 18.02.2021
 
 
Mohu jen doporučit.
Miloslava B. - 18.02.2021
 
 
Krásná práce pritel byl velmi spokojený byl to dárek k narozeninám děkuji
Helena H. - 18.02.2021
 
 
Maximální spokojenost, doporučuji.:-)
Bohdana N. - 17.02.2021
 
 
 
Markéta M. - 17.02.2021
 
 
Rychlé doručení, skvělý originální produkt. Velká spokojenost.
Pavlína B. - 17.02.2021
 
 
S peněženku jsem spokojená. Vše pěkně provedené.
Kateřina L. - 17.02.2021
 
 
Skvělé, udělala jsem spoustu radosti.
Milan B. - 16.02.2021
 
 
Skvělá ,vřele doporučuji
Nikola F. - 16.02.2021
 
 
 
Lenka K. - 15.02.2021
 
 
 
Marie S. - 12.02.2021
 
 
Peněženka je praktická a moc hezky udělaná. Bude to dárek k narozeninám tak doufám, že se synovi bude líbit tak jako mě
Anna J. - 12.02.2021
 
 
Velká spokojenost origoš dárek !!
Vladimíra H. - 12.02.2021
 
 
 
Jana Macková M. - 11.02.2021
 
 
 
Karolína M. - 10.02.2021
 
 
 
Renata D. - 09.02.2021
 
 
S peněženkou veliká spokojenost, bylo i velmi brzké doručení a milá komunikace , Děkuji.
Helena Š. - 07.02.2021
 
 
praktická pánská peněženka,originální a vkusný dárek s monogramem.
Viktorie Š. - 04.02.2021
 
 
Kvalitní a krásná práce!
Milena V. - 04.02.2021
 
 
Velká spokojenost, seriozní jednání, peněženka přišla v krásném balení. Objednávala jsem poprvé a určitě se budu vracet. Ze své strany mohu jen doporučit.
Pavel G. - 02.02.2021
 
 
 
Adéla C. - 02.02.2021
 
 
 
Iva S. - 01.02.2021
 
 
Krásná práce, rychle vyřízená zakázka, velká spokojenost
Hedvika L. - 01.02.2021
 
 
 
Stanislava Ř. - 31.01.2021
 
 
Musim doporucit vse super a rychle dodani
Šárka N. - 31.01.2021
 
 
 
Lenka B. - 29.01.2021
 
 
 
Josef K. - 29.01.2021
 
 
Super👍
Pavlína M. - 27.01.2021
 
 
 
Iveta H. - 23.01.2021
 
 
 
Hana H. - 22.01.2021
 
 
Peněženka vypadá moc hezky, kvalitně a měla by něco vydržet. Jenom mě mrzí, že jsem nevyužila další možnosti, jako třeba věnování uvnitř peněženky apod. Určitě ještě služeb Tvůj originál využiji, až budu potřebovat obdarovat někoho na kom mi záleží něčím originálním a osobním. Jsem maximálně spokojena.
Klára S. - 21.01.2021
 
 
 
Ivana Č. - 21.01.2021
 
 
produkt s variantou č.3 splnil !!! všechna očekávání
Barbora P. - 20.01.2021
 
 
 
Markéta O. - 19.01.2021
 
 
Super rychlé vyřízení objednávky a zaslání zboží.
Václav S. - 19.01.2021
 
 
Peněženku jsem objednal jako dárek k narozeninám. Já byl spokojený s termínem dodání a kvalitou provedení i s vkusným zabalením. Obdarovaný byl rovněž spokojený.
Iveta K. - 04.01.2021
 
 
Naprostá spokojenost s výrobkem, krásné provedení monogramu i textu na přání, perfektní a rychlá reakce obchodu, expresní dodávka zboží.
Radomíra P. - 03.01.2021
 
 
 
Margita B. - 30.12.2020
 
 
 
Sabina Š. - 30.12.2020
 
 
Paráda, maximální spokojenost i co se tyče dodání- rychlé.
Matěj K. - 29.12.2020
 
 
 
Gabriela D. - 29.12.2020
 
 
Rychlé dodání...snad bude i kvalitni
Katka P. - 26.12.2020
 
 
Krása,kvalita a rychlost-SUPER!
Olga S. - 22.12.2020
 
 
OBJEDNÁVKA V POŘÁDKU VŠEM DOPORUČUJIIIII
Eva Z. - 22.12.2020
 
 
Výrobek je po estetické stránce úžasný, kvatita skvělá, výborná domluva ohledně úprav. Děkuji
Radka Š. - 18.12.2020
 
 
Je to opravdu moc krásné 😉 a při předání nás oba dojalo 😊. A hlavně rychlé jednání, ochota a hlavně i dodání. Ještě jednou moc děkuji
Jaroslav P. - 18.12.2020
 
 
 
Petra K. - 13.12.2020
 
 
Kvalitní zpracování. Peněženka vypadá velice hezky.
Ivona Š. - 12.12.2020
 
 
Spokojenost
Jana Š. - 11.12.2020
 
 
 
Alena D. - 11.12.2020
 
 
Moc pěkná peněženka, kvalitní. Příjemná komunikace s dodavatelem. Rychlá dodávka. Foto zpracované perfektně.
Markéta K. - 11.12.2020
 
 
Jedním slovem NÁDHERA
Karolína N. - 11.12.2020
 
 
Dobrý den. Děkuji za krásný a naprosto dokonalý dárek, který by dodán ve velice krátké době. Krásné Vánoce Karolína Nováková
Renáta P. - 11.12.2020
 
 
Vánoční dárek, hezká práce, spokojenost
Hana M. - 11.12.2020
 
 
Výborná spolupráce, rychlost vyřízení objednávky, děkuji...
Zuzana K. - 10.12.2020
 
 
Vypadá pěkně. Je to dárek.
Martina R. - 10.12.2020
 
 
Peněženka je moc pěkná .
František J. - 10.12.2020
 
 
 
Natália K. - 10.12.2020
 
 
Výborna komunikace.A rychlé dodáni.
Petra P. - 08.12.2020
 
 
 
Marta N. - 27.11.2020
 
 
Velmi krásná a precizní práce. Nádherný dárek pro muže. Skvělá spolupráce, rychlá komunikace..... Dárek putoval do Irska, tím děkuji za dodržování termínu. Naprostá spokojenost, mohu jen doporučit.
Pavla Č. - 20.11.2020
 
 
Vše super!
Marcela O. - 19.11.2020
 
 
Kvalitní peněženka, monogram s textem pěkný, ale na tmavě hnědém podkladě ne úplně výrazný.
Anna R. - 19.11.2020
 
 
opravdu pěkná
Marie Š. - 18.11.2020
 
 
Moc děkuji za krásné provedení textu, velmi hezký a vkusný obal. Velmi dobrá cena výrobku a rychlé dodání... Děkuji, M. Škarbanová, Plzeň
Miroslava H. - 18.11.2020
 
 
spokojenost a rychlé dodání
Lenka F. - 18.11.2020
 
 
 
Jiřina M. - 18.11.2020
 
 
 
Markéta A. - 18.11.2020
 
 
 
Simona P. - 17.11.2020
 
 
 
Miroslava H. - 17.11.2020
 
 
Jsem velmi spokojená, serioznost, rychlost, kvalitní provedení a luxusní balení. Váš zákazník Miruš
Milada K. - 17.11.2020
 
 
Rychlé dodání, kvalitní výrobek a dobrá komunikace. Doporučuji
Jana L. - 17.11.2020
 
 
Moc velká spokojenost 😊mohu jen doporučit
Jana K. - 17.11.2020
 
 
Byla jsem mile prekvapena, penezenka s fotkou je uzasna! Komunikace po e-mailu take super. Mohu jedine doporucit, mam krasny darek, ktery urcite potesi. Jeste jednou velike diky. Zdravim J.K.
Romana V. - 17.11.2020
 
 
Spokojenost 100%.
Jana H. - 17.11.2020
 
 
 
Zdenka Š. - 17.11.2020
 
 
 
Ladislava V. - 16.11.2020
 
 
Peněženka je krásná Písmo takové jaké sem si představovala. Dodání rychlé a doprava taky rychlá. Super možnost dobírky. Za mě můžu jenom doporučit
Lenka S. - 16.11.2020
 
 
 
Jitka Č. - 16.11.2020
 
 
 
Zlata S. - 16.11.2020
 
 
rychle vyřízená objednávka, spokojenost
Ivana K. - 16.11.2020
 
 
Maximální spokojenost rychlá komunikace, zpracování, dodání. Co se samotné peněženky týče nemám co vytknout určitě ještě využiji 😉
Marcela L. - 16.11.2020
 
 
Pro mě ,,krása ,, ale je to vánoční dárek, tak snad se bude líbit.
Eva P. - 16.11.2020
 
 
přesně podle představ
Tereza R. - 15.11.2020
 
 
 
Monika P. - 15.11.2020
 
 
Krasne zpracování
Růžena D. - 15.11.2020
 
 
 
Lucie L. - 15.11.2020
 
 
Skvělý přístup. Vše rychle vyřízeno. Mam jako dárek k vánocům. Vypadá moc hezky a kvalitně.
Kateřina S. - 15.11.2020
 
 
 
Renáta Hrubá G. - 15.11.2020
 
 
 
Iva H. - 14.11.2020
 
 
krásná práce
Kateřina P. - 14.11.2020
 
 
Výrobek předčil mě očekávání. Prostě nádhera. Děkuji 🙂
Romana H. - 14.11.2020
 
 
Krásná práce rychle dodání.Děkuji moc RH
Květuše K. - 14.11.2020
 
 
 
Petra P. - 13.11.2020
 
 
Děkuji za nádherný osobní dárek ♥️ Překvapila mě ohromná rychlost vyřízení a super provedení 🙏🙏🙏 Pevné zdraví všem...
Petr J. - 13.11.2020
 
 
Velmi dobré zpracování, jsem spokojen s dodaným zbožím.
Klára Š. - 13.11.2020
 
 
 
Miroslava L. - 13.11.2020
 
 
Moc pěkné a originální, peněženka kvalitní. S dárkem jsem udělala velkou radost. Vřele doporučuji.
Věra P. - 13.11.2020
 
 
 
Marie R. - 13.11.2020
 
 
 
Monika Č. - 13.11.2020
 
 
peněženka je nádherná, krásně vypracovaná, prostorná :-)
Jitka V. - 13.11.2020
 
 
 
Lenka M. - 13.11.2020
 
 
 
BRONISLAVA Ž. - 12.11.2020
 
 
 
Ladislav Č. - 12.11.2020
 
 
Peněženka je moc pěkná a kvalitní materiál.
Markéta Ž. - 12.11.2020
 
 
Krásný dárek jsem moc spokojená.
Martina K. - 11.11.2020
 
 
👌 Super
Klapalova A. - 11.11.2020
 
 
Spokojenost 😊
Tereza V. - 11.11.2020
 
 
 
Jolana N. - 11.11.2020
 
 
Rychle dodání a profesionální přístup
Martina Č. - 11.11.2020
 
 
jsem nadmíru spokojená, hezké propracování, krásný dárek,
Taťána Č. - 11.11.2020
 
 
Precizně provedená práce. Za mne velká spokojenost. Mohu jen doporučit.
Michal L. - 11.11.2020
 
 
Perfektní domluva, rychlá práce, produkt TOP
Martina G. - 11.11.2020
 
 
Dobrý den,peněženka se mi líbí jsem spokojená,nevím proč ale nabízíte dárek,zvolila jsem si propisku ale žádná mi nepřišla,prohledala jsem celý balíček,zbytečně. Děkuji Galásková
Majitel obchodu - 11.11.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení peněženky a prosíme kontaktujte nás, určitě vymyslíme kompenzaci, pokud jsme vám dárek nedodali, vždy je ale nutné jej mít vložen v košíku. Omlouváme se, pokud jsme nedodali, napravíme to. Hezký den
Blanka O. - 11.11.2020
 
 
 
Nikola Š. - 11.11.2020
 
 
Nádherná práce!
MICHAELA V. - 11.11.2020
 
 
 
Jana B. - 10.11.2020
 
 
 
Pavel R. - 10.11.2020
 
 
Peněženka byla odřená , párkrát jsem jí dal do kapsy a bohužel se odírá dál, ale nechám si ji, nicméně poměr kvalita vs cena bída 😭😭😭
Majitel obchodu - 10.11.2020
Dobrý den, určitě nás prosíme kontaktujte, rozhodně se nespokojte s něčím, s čím nejste spokojen, rádi prověříme, pomůžeme s řešením, vaše spokojenost je naší vizitkou. Konkrétně tento model je velmi kvalitní, proto bychom velmi rádi věděli v čem je tak zásadní rozpor. Určitě nabídneme řešení, kontaktujte nás prosím. Hezký den
Miroslava C. - 10.11.2020
 
 
Výborná komunikace a rychle dodání kvalitního zboží.
Lenka Č. - 10.11.2020
 
 
Rychlé dodání, skvělá komunikace. Luxusní produkt. Jsem moc spokojená,velice děkuji.
Jana D. - 09.11.2020
 
 
Opravdu moc pěkná peněženka. Ve skutečnosti ještě víc než na obrázku .Doporučuji .
Marie L. - 09.11.2020
 
 
Krásný dárek s osobním věnováním. Kvalitní výrobek. Doporučuji.
Eva P. - 09.11.2020
 
 
jsem moc spokojená
Martina V. - 09.11.2020
 
 
 
Alena P. - 09.11.2020
 
 
 
Dagmar V. - 09.11.2020
 
 
Peněženka krásná,spokojenost👍
Iveta M. - 09.11.2020
 
 
Velmi spokojená. Rychlé dodání, perfektní komunikace. Doporučuji 100%
Marcela D. - 09.11.2020
 
 
Skvělá spolupráce..rychlé odpovědi na otázky..ochota a obrovsky ochotný lidé...peněženka krásnější než jsem čekala...za mě top..děkuji..
Jaroslava B. - 08.11.2020
 
 
Jsem nadšená!;
Michaela R. - 08.11.2020
 
 
 
Irena V. - 08.11.2020
 
 
super, objednávala jsem 2x
Hana S. - 08.11.2020
 
 
spokojenost s hezkým dárkem i přístupem,doporučuji i ostatním ev.zájemcům o nákup u vás
Renata P. - 08.11.2020
 
 
Peněženka je krásná,určitě doporučuji.
Jana V. - 07.11.2020
 
 
Rychlost dodání, provedení na 1* Doporučuji
Stanislav S. - 07.11.2020
 
 
Je moc dobře zpracována a kvalitně vyrobena. Moc pěkná
Jindřiška D. - 07.11.2020
 
 
Originální dárek
Jiřina J. - 07.11.2020
 
 
Krásné zpracování,rychle dodání,velká spokojenost
František K. - 07.11.2020
 
 
 
Lucie P. - 06.11.2020
 
 
 
Renáta V. - 06.11.2020
 
 
 
Jana O. - 06.11.2020
 
 
Supet dárek nebo památka
Kateřina J. - 06.11.2020
 
 
Peněženka je moc hezká, kvalitní provedení, okamžitá spolupráce, požadavky splněny, hezké originální balení do krabičky.. Rychlé dodání zboží, Jsem moc spokojená. Je to dárek k vánocům, ale věřím že se bude líbit, mile překvapí a udělá spoustu parády. Moc děkuji.
Lenka S. - 05.11.2020
 
 
Je moc hezká.kvalitne provedena
Pavlína D. - 05.11.2020
 
 
Peněženka je krásná, naprostá spokojenost. Je koupena jako dárek.
Jitka S. - 05.11.2020
 
 
Peněženka vypadá kvalitně, krásné zpracování i balení, písmo nenápadné a vkusné.
Lucie C. - 05.11.2020
 
 
Zakoupeno hned 2x. Velice kvalitní a krásné peněženky. Nemluvě o rychlém vyřízení a dodání. Skvělé! Vřele doporučuji
Marcela K. - 05.11.2020
 
 
Peněženka krásná na pohled i dotek. Rychle a bezproblémové dodání. Manžel ji dostane k Vánocům, tak snad bude spokojen.
Marcela Š. - 05.11.2020
 
 
 
Lucie K. - 05.11.2020
 
 
 
Pavla K. - 05.11.2020
 
 
Naprostá spokojenost,👍👍👍
Klára Z. - 05.11.2020
 
 
Peněženka je moc pěkná . Jsem spokojená na 100% s komunikací , návrhem a rychlým dodáním. Moc hezký dárek. Všem doporučuji.
Kateřina P. - 05.11.2020
 
 
Velká spokojenost.Dala jsem na recenzi a koupila na vánoce příteli.A udělala jsem dobře 😀
Hana K. - 04.11.2020
 
 
 
Zdena R. - 04.11.2020
 
 
Krásná práce.
Iva R. - 04.11.2020
 
 
Jsem maximálně spokojená. Peněženka je jako dárek k Vánocům a věřím že se bude líbit. Určitě to není moje poslední objednávka. Všem vřele doporučuji.
Renata K. - 04.11.2020
 
 
Naprostá spokojenost, úžasný dárek s osobním věnováním. Super přístup, komunikace i rychlé zpracování objednávky. Naprostá spokojenost po všech stránkách.
Ivana H. - 04.11.2020
 
 
I s pánskou peněženkou je spokojenost. Možná i pro děti by to byl dobrý a netradiční dárek.
Pavlína B. - 04.11.2020
 
 
Krásná panská peněženka i vyrytý text je krásný.
Zdena N. - 04.11.2020
 
 
 
Thea M. - 04.11.2020
 
 
 
Hana F. - 04.11.2020
 
 
Peněženka vypadá krásně, skvělá komunikace. Doufám, že dárek se bude líbit.
Věra D. - 04.11.2020
 
 
Uvidíme, jak se bude líbit jako dárek
Daniela B. - 03.11.2020
 
 
Velká spokojenost a moc děkuji. Daniela
Emilie K. - 03.11.2020
 
 
Maximální spokojenost, jak v rychlosti dodání, tak v komunikaci, práce je čistá krásná, jen doporucuji
Jaroslava Z. - 03.11.2020
 
 
Pěkná moc se mi líbí.Je to dárek k Vánocům. Rychlé dodání.
gabriela b. - 03.11.2020
 
 
Obě peněženky jsou naprosto perfektní, jsem moc spokojená.
Magda W. - 03.11.2020
 
 
 
Jitka P. - 02.11.2020
 
 
Krásná kvalitní peněženka, rychlé doručení. Děkuji
Marie M. - 02.11.2020
 
 
Velká spokojenost,rychle jednání, jste úžasní!!!
Jana V. - 31.10.2020
 
 
 
Lenka D. - 29.10.2020
 
 
 
Dana S. - 28.10.2020
 
 
 
Blanka K. - 27.10.2020
 
 
 
Irena P. - 27.10.2020
 
 
 
Václav M. - 27.10.2020
 
 
 
Gabriela K. - 27.10.2020
 
 
 
Gabriela S. - 27.10.2020
 
 
Krásná peněženka, skvělý dárek.
Kamila V. - 27.10.2020
 
 
Super👍
Renata T. - 26.10.2020
 
 
Maximální spokojenost.
Martina M. - 26.10.2020
 
 
 
Jana B. - 26.10.2020
 
 
 
Iveta B. - 25.10.2020
 
 
Peněženka je nádherná. Jako osobní dárek je skvělá. Moc děkuji za rychlé dodání
Pavla H. - 25.10.2020
 
 
 
Marcela L. - 25.10.2020
 
 
Moc hezky zpracovaná peněženka.
Pavla T. - 25.10.2020
 
 
Výborná komunikace,rychlé dodání.
Irena A. - 25.10.2020
 
 
Absolutní spokojenost
EVa C. - 25.10.2020
 
 
Rychlost,profesionalita,ochota,perfekcionismus,napaditost. Velka spokojenost. Jen co jsem zakoupila manzelovi,okamzite objednavam i synovi.
Ivona T. - 25.10.2020
 
 
 
Pavla Polášková N. - 25.10.2020
 
 
 
Pavlína O. - 25.10.2020
 
 
moc pěkná
Stk- Nikola H. - 24.10.2020
 
 
Jsem velice spokojená.
Hana V. - 24.10.2020
 
 
 
Lenka T. - 24.10.2020
 
 
Moc hezká peněženka, krasne zabalená, vše v poradku
Renata F. - 24.10.2020
 
 
Kvalitni kuže,vcasne doruceni,jen ten monogram nebyl uplne podle predstavy.
Petra S. - 24.10.2020
 
 
Velmi rychlé dodání, spokojenost
Jana H. - 24.10.2020
 
 
Super komunikace, rychlé jednání
Eva K. - 24.10.2020
 
 
Moc pěkné peněženky, obrázky i text vyšly perfektně, velká spokojenost, krásné originální dárky - vřele doporučuji!
Zuzana H. - 24.10.2020
 
 
 
Majitel obchodu - 24.10.2020
Dobrý den, rádi bychom znali důvod vašeho hodnocení, bylo by fér to zmínit. Prosíme kontaktujte nás. Krásný den
Jana N. - 24.10.2020
 
 
 
Alena K. - 23.10.2020
 
 
Výborná komunikace,super jednání.
Vlasta B. - 23.10.2020
 
 
 
Ivana P. - 23.10.2020
 
 
 
Petra M. - 23.10.2020
 
 
 
Marie C. - 23.10.2020
 
 
Krásná peněženka, nádherné zpracování. Líbí se mi tvar a velikost. Ražba přesně podle vzoru, dobře čitelná.
Radka H. - 23.10.2020
 
 
Jsem velice spokojena, moc děkuji za krásný dárek pro manžela. Přeji hezký den .Hájková Radka
Jitka S. - 22.10.2020
 
 
 
Jana K. - 22.10.2020
 
 
 
Monika T. - 22.10.2020
 
 
Krásný dárek pěkně vyhotoveno a rychle.
Lenka Š. - 22.10.2020
 
 
Předčila mé očekáváni!
Kateřina S. - 22.10.2020
 
 
 
Ivana N. - 22.10.2020
 
 
Supr ☺️
Kamila I. - 22.10.2020
 
 
Peněženka je moc krásná, ale výbrus písma mohl být hlubší. I tak věřím, že udělá radost. Se vším jsem byla moc spokojená, po platbě bylo rychle odesláno a bezproblémově doručeno.
Miroslav S. - 22.10.2020
 
 
Kvalitní materiál, kvalitní zpracování, zkrátka super
Jana J. - 22.10.2020
 
 
dobrý den, s dodáním a ochotou při objednávce jsem spokojena, pouze monogram je velmi nečitelný, ale je možné, že je to i moje chyba, nevím, zda bylo možné si zvolit jinou barvu písma...více mi ale vadí, že mi byla dodána, i když velmi pěkná a vkusná, potrhaná krabička, tu samozřejmě s dárkem nemohu odevzdat - balíček od pošty nebyl poškozen..děkuji a přeji hezké dny Jaklová Jana
Majitel obchodu - 22.10.2020
Dobrý den, děkujeme za recenzi, určitě nás prosíme kontaktujte, nejlépe nám i pošlete fotku produktu, s monogramem nyní nevíme, jestli jste si nezvolila jiný styl písma, někdy jsou určité fonty méně zřetelné, proto nejčastěji vyhotovujeme ve stylu MONOTYPE CORSIVA, který je lehce okrasn a skvěle čitelný. Podívejte i na produkt v popisu jsou fotky již realizovaných zakázek právě s tímto stylem písma. Dále co se týče krabičky, to se omlouváme, nejspíše v tom "fofru" jsme přehlédli, jinak bychom vám určitě dali krabičku bezchybnou. Je ale i možné, že přepravce nebyl tak opatrný jako my a mohlo na zásilku např. něco těžkého dosednout atd. Nicméně vyřešíme, nabídneme takové řešení, abyste byla maximálně spokojena. Vaše spokojenost je naší vizitkou. Kontaktujte nás prosím. Krásný den
Jana K. - 22.10.2020
 
 
Rychlé jednání i dodání. Jsem spokojená. Peněženka je krásná.
Jana K. - 22.10.2020
 
 
S produktem jsem spokojená, jen mi trochu vadí nevýraznost textu na ploše.
Alena D. - 22.10.2020
 
 
super
Naďa P. - 21.10.2020
 
 
Je super jen mám obavy, aby nebyla brzy odřená. Zavadila jsem nehtem a zůstala tam rýha. Ale jsem z ní nadšená. Doufám,že bude i můj muž.
Kateřina K. - 21.10.2020
 
 
 
Jana F. - 21.10.2020
 
 
Objednávka proběhla velmi rychle, profesionální přístup. Maximální spokojenost. Peněženka je krásná...těším se na předání tohoto dárku:-)
jirina p. - 21.10.2020
 
 
Peněženka je kvalitní,rychle dodání jsem nadmíru spokojena.Dekuji👍
Jaroslava K. - 21.10.2020
 
 
 
Veronika N. - 21.10.2020
 
 
Naprostá spokojenost. Oceňuji, že nejdříve je poslán návrh jak to bude vypadat a pak až po odsouhlasení je vyráběno. Rychlé dodání a dobrá cena ke kvalitě.
Lucie B. - 21.10.2020
 
 
Rychle zpracovani, kvalita super.a penezenka krasna... mohu jen doporucit.. :)
Marie K. - 21.10.2020
 
 
 
Zdeňka P. - 20.10.2020
 
 
Velmi kvalitní a pěkné provedení
Petra M. - 20.10.2020
 
 
Kvalitní a krásné zpracování kůže. Vše povýšeno nápadem vylepšit peněženku monogramem a věnováním.
Bronislava B. - 20.10.2020
 
 
 
Martina B. - 20.10.2020
 
 
Peněženka je velmi pěkná, určitě doporučuji
Lenka R. - 20.10.2020
 
 
Peněženka nádherná ,kvalitní ušití . Spokojenost veliká
Eva Č. - 20.10.2020
 
 
Krásná propracovaná peněženka, děkuji
Jana H. - 20.10.2020
 
 
Peněženka, by měla udělat radost kolegovi. Pokud bude alespoň z poloviny tak nadšený jako já budu spokojená. Práce odvedena v TOP kvalitě 5 hvězdiček.. Jana Hellerová
Ivana S. - 20.10.2020
 
 
Super dárek
Lenka Š. - 19.10.2020
 
 
Kvalitní práce a rychle dodání. Moc děkuji.
Miroslava H. - 19.10.2020
 
 
Naprosto bez komentáře, rychlé dodání, krásný vzor, úžasné dárkové balení, no prostě luxus. Moc děkuji a již jsem doporučila dalším.
Miloslava T. - 19.10.2020
 
 
Peněženka opravdu krásná, rychle vyřízení objednávky, velmi příjemné, dijy
Pavlína B. - 19.10.2020
 
 
Výsledek dle očekávání, jen mne mrzí, že nebylo reagováno na můj doplňující požadavek - doplnění srdíčka dle Vašich vzorů
Majitel obchodu - 19.10.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení, určitě nás kontaktujte, pokud nebyl grafický obrazec příliš složitý a je tam ještě prostor pro dodělání srdíčka, určitě můžeme dodělat a do Vánoc, pokud je to vánoční dárek se určitě stihne. Snažíme se vyhovět každému zákazníkovi, nicméně někdy jsme rychlejší, než-li případný e-mail se změnou od zákazníka. Krásný den
Petra J. - 18.10.2020
 
 
 
Aneta E. - 18.10.2020
 
 
Hezká práce. Díky.
MUDr Zuzana F. - 17.10.2020
 
 
 
Dana W. - 17.10.2020
 
 
Krásná práce. Byl to dárek a moc se líbil.
Jaroslava E. - 16.10.2020
 
 
 
Šárka R. - 16.10.2020
 
 
 
Veronika V. - 16.10.2020
 
 
 
Petra P. - 16.10.2020
 
 
super dárek.
Zuzana K. - 15.10.2020
 
 
 
Renata S. - 14.10.2020
 
 
 
Vlaďka B. - 14.10.2020
 
 
 
Vladimíra Š. - 14.10.2020
 
 
Velmi spokojená
Iva V. - 13.10.2020
 
 
Krásná peněženka
Irena E. - 11.10.2020
 
 
 
Jana C. - 11.10.2020
 
 
 
Zdeňka H. - 10.10.2020
 
 
Peněženka je moc pěkná, poslouží jako dárek k životnímu jubileu
Irena P. - 10.10.2020
 
 
krásná a kvalitní práce
Sona P. - 05.10.2020
 
 
Perfektně provedený obrázek, naprostá spokojenost.
Jiřina Ž. - 02.10.2020
 
 
Krásná práce
Ludmila Č. - 02.10.2020
 
 
Nádherný výsledek mého přání na kvalitní peněžence. Grafik měl se mnou trpělivost a ochotně mi předkládal další návrhy, až bylo vše, tak jak si přeji.
Maryna K. - 29.09.2020
 
 
 
Lenka K. - 29.09.2020
 
 
Vše perfektní, rychlost, vstřícnost. Děkuji
Jitka M. - 29.09.2020
 
 
 
Michaela S. - 29.09.2020
 
 
 
Michaela N. - 28.09.2020
 
 
 
PAVEL D. - 28.09.2020
 
 
 
Julie G. - 28.09.2020
 
 
Krásný dárek. Děkuji za služby, které nabízíte.
Štěpánka Z. - 28.09.2020
 
 
 
Hedvika L. - 28.09.2020
 
 
Vánoční dárek (už) pro syna, tak věřím, že se bude líbit
Josef W. - 26.09.2020
 
 
Kvalita dobrá cena. Rychlé jednání. Vše bez problému.
Alena Š. - 26.09.2020
 
 
vse v naprostém poradku, rychlost, kvalita, cena, velka spokojenost
Božena N. - 25.09.2020
 
 
 
Petra H. - 25.09.2020
 
 
Doporučuji
Šárka S. - 25.09.2020
 
 
 
Nela Č. - 25.09.2020
 
 
Peněženka je krásná, spolu s osobním vzkazem udělá z obyčejné peněženky opravdu originál 😉
Marta T. - 24.09.2020
 
 
Pěkně, spokojenost
Alena D. - 24.09.2020
 
 
krásný,kvalitní.originálná dárek Velmi rychlé doručení Alena Dostálová
Jana N. - 24.09.2020
 
 
 
Hana K. - 24.09.2020
 
 
 
Monika D. - 22.09.2020
 
 
 
Hana Š. - 21.09.2020
 
 
Byla jsem mile překvapena Vaším přístupem k zákaznikovi a hlavně rychlostí, jakou jste zakázku vyřídili k mé úplné spokojenosti. Určitě Vás doporučím mým přátelům. Šindelářová
Klára K. - 19.09.2020
 
 
kvalitní výrobek i monogram s textem
Anna H. - 18.09.2020
 
 
 
Petr W. - 18.09.2020
 
 
Supr jednání i dodání.Neni absolutně co vytknout.
Radka C. - 17.09.2020
 
 
Moc krásná a kvalitní.
Aneta G. - 17.09.2020
 
 
 
Milan J. - 16.09.2020
 
 
 
Radovana H. - 14.09.2020
 
 
 
Viktor Z. - 14.09.2020
 
 
 
Hana Ř. - 14.09.2020
 
 
krásný osobní dárek
Oldřiška M. - 14.09.2020
 
 
Dárek splnil mé očekávání, radost i překvapení udělal své
Arnošt K. - 12.09.2020
 
 
Vynikajíci kuže a zpracování. Děkuji Kraina
M. C. - 11.09.2020
 
 
Jsem velice spokojena jak s výrobkem,tak s dodací lhůtou a vstřícností obchodu. Dále nemohu hodnotit,jelikož jsem peněženku kupovala jako dárek k narozeninám.
Marie P. - 11.09.2020
 
 
Peněženka velmi pěkná ,pěkný monogram , supr dárek ,krásně balená
Jana J. - 09.09.2020
 
 
Jednalo se o rychlé a vstřícné jednání, produkt odpovídal mým požadavkům, jsem velmi spokojená.
Šárka O. - 09.09.2020
 
 
Spokojenost, vše na 100%
Šárka B. - 08.09.2020
 
 
 
Miroslav Š. - 07.09.2020
 
 
 
Lenka B. - 07.09.2020
 
 
 
Petra Č. - 07.09.2020
 
 
Pěkná peněženka, monogram je pěkný, je tučněji vyrytý a vynikne líp než text na kapsičce. Na kapsičce je nevýrazný.
Michaela F. - 06.09.2020
 
 
Perfektní zboží, super rychlost dodání a věřím, že peněženka udělala radost obdarovaného k 50.narozeninám, které jsme oslavili 5.9.2020. Nebyla to poslední peněženka, kterou jsem si objednala.
Blažena M. - 06.09.2020
 
 
Velká spokojenost, rychlé dodání.
Pavel H. - 05.09.2020
 
 
Žádný produkt jsem do dnes neobdržel.
Majitel obchodu - 07.09.2020
Dobrý den, 28.8. jsme vám zasílali grafické náhledy k odsouhlasení, stále od vás nemáme zpětnou vazbu, proto nebyl produkt zatím vyhotoven. Žádost o hodnocení produktu chodí automaticky 10dní od objednání, prosíme reagujte na náš e-mail, náhledy vám pošleme ještě jednou. Hezký den
Tereza Ř. - 05.09.2020
 
 
Moc hezká, zdá se velmi kvalitní peněženka i text, který jsem ji přála. Moc pěkně zabalené. Výborná komunikace s obchodem.
Libor Š. - 04.09.2020
 
 
Kvalita výborná, ale ten monogram se nepovedl. Udělali to velkým tiskacím písmem. Přitom to mělo být malým. Nevypadá to dobře.
Majitel obchodu - 04.09.2020
Dobrý den, určitě nás kontaktujte, nejlépe nám zašlete foto monogramu, obratem prověříme a zjistíme, co se nepovedlo. Snažíme se být bezchybní, je možné, že je vše dle zadání (monogram - iniciály jména a příjmení se vždy uvádí velkými písmeny,) nebo jsme mohli udělat chybu, rozhodně vám ale nabídneme řešení, vaše spokojenost je naší vizitkou a vše se dá řešit. Jsme rádi, že jste spokojen s kvalitou produktu a věříme, že problém vyřešíme ke spokojenosti úplné. Děkujeme a kontaktujte nás prosím. Krásný den
Petr K. - 03.09.2020
 
 
 
Miroslav S. - 03.09.2020
 
 
Peněženka je pěkná, naprostá spokojenost
Eva Z. - 01.09.2020
 
 
Krásná, precizní práce, rychlá dodávka, moc krásný dárek, doporučuji.
Ludmila L. - 31.08.2020
 
 
Peněženka vypadá krásně, kvalitní materiál. Jedná se o dárek, takže víc nemohu hodnotit.
Jiří B. - 31.08.2020
 
 
 
Robert H. - 31.08.2020
 
 
Dodano presne dle objednavky a vcas. Spokojenost
Petr M. - 31.08.2020
 
 
 
Hynková J. - 28.08.2020
 
 
Krásná, maximální spokojenost
Vladimíra L. - 27.08.2020
 
 
Dobrá a rychlá komunikace, krásná barva kůže a text s monogramem na peněžence vypadá luxusně. Velká spokojenost, budu doporučovat jako pěkný dárek. Velice rychlá výroba a dodání.
Jitka P. - 27.08.2020
 
 
Velmi oceňuji rychlé dodání, peněženka je kvalitní, krásná, vřele doporučuji!
Ivona V. - 25.08.2020
 
 
Pánskou koženou peněženku jsem zakoupila jako dárek. Jsem velmi spokojena nejen s kvalitou výrobku, ale i s ochotou zaměstnanců a rychlostí výroby. Děkuji a doporučuji Vaše perfektní služby svým známým. Přeji ať se Vám daří. Spokojený zákazník - Válková Ivona
Zdeněk D. - 25.08.2020
 
 
Děkuji za krásné provedení, velmi kvalitní materiál, jedná se o hodnotný dárek
Oldřich D. - 24.08.2020
 
 
Peněženka je kvalitně ušitá v pěkné kůži. Na můj vkus je až moc veliká a tlustá - má moc přihrádek na karty. Já doklady a karty nosím kvůli bezpečnosti odděleně. Ale jinak , včetně monogramu je na úrovni.
Lenka H. - 23.08.2020
 
 
Kvalitní materiál a hezké zpracování
Hana ž. - 21.08.2020
 
 
 
Petr P. - 21.08.2020
 
 
Výsledek je přesně takový, jak jsem si představoval. Nemám jedinou negativní připomínku. Děkuji.
Michaela S. - 12.08.2020
 
 
Peněženka je krásná , ryti je opravdu luxusní a rychlé dodání. Opravdu krásný dárek pro manžela . Mohu jen doporučit.
Nikol Č. - 27.07.2020
 
 
 
Marie K. - 26.07.2020
 
 
Peněženka vyhovuje děkuji
Jitka S. - 26.07.2020
 
 
Je to dárek myslím si, že se bude líbit ,jsem s vaším výrobkem spokojena
Alžběta T. - 25.07.2020
 
 
Peněženka je krásná. Komunikace ohledně gravírování byla rychlá a bezproblémová.
Tetyana K. - 25.07.2020
 
 
Sem moc spokojená, vypadá moc hezky ta peněženka.
jaroslava R. - 23.07.2020
 
 
 
Petra Crlová Z. - 21.07.2020
 
 
 
Jana M. - 19.07.2020
 
 
 
Andrea C. - 19.07.2020
 
 
Peněženka je naprosto dokonalá. Jemné povedení v kůži s nádhernou vůni kůže. Mnoho přihrádek, což je v dnešní karetní době skvělé.
Miloslava R. - 12.07.2020
 
 
 
Eva H. - 10.07.2020
 
 
 
Darina J. - 03.07.2020
 
 
Super rychlé dodání a 100% spokojenost.... Moc děkujeme
Lucie k. - 02.07.2020
 
 
Velká spokojenost
Petr P. - 29.06.2020
 
 
Luxusní, perfektní komunikace, rychlé dodání a skvělý výsledek. Děkuji a rozhodně doporučuji!!!
Petr P. - 22.06.2020
 
 
Peněženka je opravdu nádherná ,solidní jednání a hlavně brzké doručení.Krásný dárek doporučuji všem.

Novinky z našeho blogu

To nejlepší! Spokojte se jen s tím nejlepším! ROYAL vs. PREMIUM, kdo vítězí...
04.08.2021
To nejlepší! Spokojte se jen s tím nejlepším! ROYAL vs. PREMIUM, kdo vítězí...
Nejlepší vkus je spokojit se jen s tím nejlepším! Naše TOP pánské peněženky v dokonalém porovnání najdete v tomto článku.. číst celé
Combo SET  - luxusní kousek z dvoubarevné kůže s monogramem
01.08.2021
Combo SET - luxusní kousek z dvoubarevné kůže s monogramem
Dokonalý dárek v podobě luxusního koženého setu pánské kožené peněženky a pásku vyhotoveno v dvoubarevném koženém odstínu, navíc s vyražením vlastního... číst celé
Po čem ženy touží? Jsou to barvy, barvy a zase barvy...
19.07.2021
Po čem ženy touží? Jsou to barvy, barvy a zase barvy...
Není ženy, která nemiluje barvy. Stačí jen zvolit tu správnou, doplnit textem a je tu dokonalý produkt. Luxusní barevné peněženky TILLBERG Germany.. číst celé
Jak se pozná Originál?
Jak se pozná Originál?
Jednoduše, ten Tvůj je jen jeden! Jedině takový produkt je právem považován za tvůj originál. Vytvoříme pro tebe originál na který budeš opravdu pyšný... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Pochlubte se

Ukažte váš Styl s @tvujoriginal_cz

Máte náš výrobek? Pochlubte se na Instagramu,

uveďte @tvujoriginal_cz

a inspirujte další!


 

Instagram #tvujoriginal_cz

 

Tisíce spokojených zákazníků

10.000+ zákázek

10.000+ zakázek

100% SKLADEM

NÁHLEDY ZDARMA

RYCHLÉ DODÁNÍ

Přijďte osobně

Vzorková prodejna PRAHA

Jugoslávských partyzánů 1425/9, Praha 6 - Dejvice, 160 00

Prodejna prozatím UZAVŘENA

zobrazit prodejnu
Prodejna Praha TVUJORIGINAL.cz
  • 400m od metra A - Dejvická
  • 50m zastávka Tram 18
  • parkování před prodejnou
zobrazit mapu

 

Rychlý kontakt
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 10-16 hod.)

Získej odměnu za tvou recenzi nebo fotku

Stačí nám zaslat fotku tvého originálu - obratem tě odměníme - VYFOŤ & POŠLI

Vyfoť a pošli - tvůjroginál je jen jeden


© V&P Media s.r.o. - již 10 let s vámi  2011 - 2021

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.