Logo
Prodejna v Praze dle nařízení vlády UZAVŘENA. Nevíte si rady? Pište na e-mail nebo zavolejte
(Po-Pá, 10-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 001 Kč a máte dopravu ZDARMA
INSPIRUJ SE - Tvůj vlastní text, tvůj originál

Tvůj originá je jen jeden

  1. Úvod
  2. RECENZE
Recenze TVUJORIGINAL.cz

Zpětná vazba je pro nás a naše zákazníky velmi důležitá.

  • naším cílem je vaše 100% spokojenost

Děláme pro to vše, je pro nás důležité vám nabídnout kvalitní a prémiový produkt, dokonale jej uzpůsobit přesně podle vašeho požadavku a dodat vám jej v námi deklarovaném termínu, vše za skvělou cenu, aby vaše spokojenost byla dvojnásobná. I dobrá cena totiž udělá kupujícím radost.

Po vaší objednávce vám pak zasíláme dotazník (zpravidla do 10dnů), kde vás žádáme (pokud máte chvilku) nám zanechat malou (můžete i větší) recenzi a zpětnou vazbu, kde hodnotíte nejen samotný produkt, ale i celkový průběh vyřizování objednávky.

Budeme velmi rádi, pokud nám váš názor sdělíte, pomůžete nám se neustále zdokonalovat, pomůžete i dalším zákazníkům v jejich rozhodování využít naše služby.

  • I my jsme jen lidé, může se stát nějaká chybička, důležité je ale řešení, které vám vždy nabídneme, proto nás určitě vždy při zjištění jakékoliv závady, nespokojenosti, apod. informujte, abychom vám dané pomohli řešit.

Novinkou roku 2021 jsou pak recenze v podobě fotek

Odměna za recenzi

 

  • Katka P. - 26.12.2020
     
     
    Krása,kvalita a rychlost-SUPER!
    Olga S. - 22.12.2020
     
     
    OBJEDNÁVKA V POŘÁDKU VŠEM DOPORUČUJIIIII
    Eva Z. - 22.12.2020
     
     
    Výrobek je po estetické stránce úžasný, kvatita skvělá, výborná domluva ohledně úprav. Děkuji
    Radka Š. - 18.12.2020
     
     
    Je to opravdu moc krásné 😉 a při předání nás oba dojalo 😊. A hlavně rychlé jednání, ochota a hlavně i dodání. Ještě jednou moc děkuji
    Jaroslav P. - 18.12.2020
     
     
     
    Petra K. - 13.12.2020
     
     
    Kvalitní zpracování. Peněženka vypadá velice hezky.
    Ivona Š. - 12.12.2020
     
     
    Spokojenost
    Jana Š. - 11.12.2020
     
     
     
    Alena D. - 11.12.2020
     
     
    Moc pěkná peněženka, kvalitní. Příjemná komunikace s dodavatelem. Rychlá dodávka. Foto zpracované perfektně.
    Markéta K. - 11.12.2020
     
     
    Jedním slovem NÁDHERA
    Karolína N. - 11.12.2020
     
     
    Dobrý den. Děkuji za krásný a naprosto dokonalý dárek, který by dodán ve velice krátké době. Krásné Vánoce Karolína Nováková
    Renáta P. - 11.12.2020
     
     
    Vánoční dárek, hezká práce, spokojenost
    Hana M. - 11.12.2020
     
     
    Výborná spolupráce, rychlost vyřízení objednávky, děkuji...
    Zuzana K. - 10.12.2020
     
     
    Vypadá pěkně. Je to dárek.
    Martina R. - 10.12.2020
     
     
    Peněženka je moc pěkná .
    František J. - 10.12.2020
     
     
     
    Natália K. - 10.12.2020
     
     
    Výborna komunikace.A rychlé dodáni.
    Petra P. - 08.12.2020
     
     
     
     
    Markéta M. - 04.12.2020
     
     
     
    Marianna N. - 03.12.2020
     
     
    Rychlé dodání, krásné a kvalitní zboží. Určitě jako dárek udělá radost. Maximální spokojenost.
    Helena T. - 02.12.2020
     
     
     
    Eva O. - 02.12.2020
     
     
     
    Michaela K. - 02.12.2020
     
     
     
    Daniel Š. - 02.12.2020
     
     
    Velmi spokojen
    Helena K. - 01.12.2020
     
     
     
    Jana V. - 01.12.2020
     
     
     
    Jaroslava P. - 01.12.2020
     
     
    peněženky jsou moc hezké .prostě krásná práce díky procházková
    Dominika D. - 01.12.2020
     
     
    Hezká!
    Natálie R. - 30.11.2020
     
     
     
    Irena S. - 30.11.2020
     
     
    Perfektní peněženka a krásný dárek👍 Děkuji
    Michaela L. - 30.11.2020
     
     
     
    Romana M. - 30.11.2020
     
     
    Krásné zboží, rychlé dodání.
    Hana A. - 30.11.2020
     
     
    Peněženka je opravdu moc hezká a myslím že i praktická. Věřím že tento dárek udělá synovi opravdu radost.
    Renata M. - 30.11.2020
     
     
     
    Dana P. - 29.11.2020
     
     
    Pěkná práce, vše bylo jak na obrázku, velká spokojenost
Naposledy hodnocené

Marta N. - 27.11.2020
 
 
Velmi krásná a precizní práce. Nádherný dárek pro muže. Skvělá spolupráce, rychlá komunikace..... Dárek putoval do Irska, tím děkuji za dodržování termínu. Naprostá spokojenost, mohu jen doporučit.
 
Pavla Č. - 20.11.2020
 
 
Vše super!
Marcela O. - 19.11.2020
 
 
Kvalitní peněženka, monogram s textem pěkný, ale na tmavě hnědém podkladě ne úplně výrazný.
Anna R. - 19.11.2020
 
 
opravdu pěkná
Marie Š. - 18.11.2020
 
 
Moc děkuji za krásné provedení textu, velmi hezký a vkusný obal. Velmi dobrá cena výrobku a rychlé dodání... Děkuji, M. Škarbanová, Plzeň
Miroslava H. - 18.11.2020
 
 
spokojenost a rychlé dodání
Lenka F. - 18.11.2020
 
 
 
Jiřina M. - 18.11.2020
 
 
 
Markéta A. - 18.11.2020
 
 
 
Simona P. - 17.11.2020
 
 
 
Miroslava H. - 17.11.2020
 
 
Jsem velmi spokojená, serioznost, rychlost, kvalitní provedení a luxusní balení. Váš zákazník Miruš
Milada K. - 17.11.2020
 
 
Rychlé dodání, kvalitní výrobek a dobrá komunikace. Doporučuji
Jana L. - 17.11.2020
 
 
Moc velká spokojenost 😊mohu jen doporučit
Jana K. - 17.11.2020
 
 
Byla jsem mile prekvapena, penezenka s fotkou je uzasna! Komunikace po e-mailu take super. Mohu jedine doporucit, mam krasny darek, ktery urcite potesi. Jeste jednou velike diky. Zdravim J.K.
Romana V. - 17.11.2020
 
 
Spokojenost 100%.
Jana H. - 17.11.2020
 
 
 
Zdenka Š. - 17.11.2020
 
 
 
Ladislava V. - 16.11.2020
 
 
Peněženka je krásná Písmo takové jaké sem si představovala. Dodání rychlé a doprava taky rychlá. Super možnost dobírky. Za mě můžu jenom doporučit
Lenka S. - 16.11.2020
 
 
 
Jitka Č. - 16.11.2020
 
 
 
Zlata S. - 16.11.2020
 
 
rychle vyřízená objednávka, spokojenost
Ivana K. - 16.11.2020
 
 
Maximální spokojenost rychlá komunikace, zpracování, dodání. Co se samotné peněženky týče nemám co vytknout určitě ještě využiji 😉
Marcela L. - 16.11.2020
 
 
Pro mě ,,krása ,, ale je to vánoční dárek, tak snad se bude líbit.
Eva P. - 16.11.2020
 
 
přesně podle představ
Tereza R. - 15.11.2020
 
 
 
Monika P. - 15.11.2020
 
 
Krasne zpracování
Růžena D. - 15.11.2020
 
 
 
Lucie L. - 15.11.2020
 
 
Skvělý přístup. Vše rychle vyřízeno. Mam jako dárek k vánocům. Vypadá moc hezky a kvalitně.
Kateřina S. - 15.11.2020
 
 
 
Renáta Hrubá G. - 15.11.2020
 
 
 
Iva H. - 14.11.2020
 
 
krásná práce
Kateřina P. - 14.11.2020
 
 
Výrobek předčil mě očekávání. Prostě nádhera. Děkuji 🙂
Romana H. - 14.11.2020
 
 
Krásná práce rychle dodání.Děkuji moc RH
Květuše K. - 14.11.2020
 
 
 
Petra P. - 13.11.2020
 
 
Děkuji za nádherný osobní dárek ♥️ Překvapila mě ohromná rychlost vyřízení a super provedení 🙏🙏🙏 Pevné zdraví všem...
Petr J. - 13.11.2020
 
 
Velmi dobré zpracování, jsem spokojen s dodaným zbožím.
Klára Š. - 13.11.2020
 
 
 
Miroslava L. - 13.11.2020
 
 
Moc pěkné a originální, peněženka kvalitní. S dárkem jsem udělala velkou radost. Vřele doporučuji.
Věra P. - 13.11.2020
 
 
 
Marie R. - 13.11.2020
 
 
 
Monika Č. - 13.11.2020
 
 
peněženka je nádherná, krásně vypracovaná, prostorná :-)
Jitka V. - 13.11.2020
 
 
 
Lenka M. - 13.11.2020
 
 
 
BRONISLAVA Ž. - 12.11.2020
 
 
 
Ladislav Č. - 12.11.2020
 
 
Peněženka je moc pěkná a kvalitní materiál.
Markéta Ž. - 12.11.2020
 
 
Krásný dárek jsem moc spokojená.
Martina K. - 11.11.2020
 
 
👌 Super
Klapalova A. - 11.11.2020
 
 
Spokojenost 😊
Tereza V. - 11.11.2020
 
 
 
Jolana N. - 11.11.2020
 
 
Rychle dodání a profesionální přístup
Martina Č. - 11.11.2020
 
 
jsem nadmíru spokojená, hezké propracování, krásný dárek,
Taťána Č. - 11.11.2020
 
 
Precizně provedená práce. Za mne velká spokojenost. Mohu jen doporučit.
Michal L. - 11.11.2020
 
 
Perfektní domluva, rychlá práce, produkt TOP
 
 
Lenka Č. - 10.11.2020
 
 
Rychlé dodání, skvělá komunikace. Luxusní produkt. Jsem moc spokojená,velice děkuji.
Jana D. - 09.11.2020
 
 
Opravdu moc pěkná peněženka. Ve skutečnosti ještě víc než na obrázku .Doporučuji .
Marie L. - 09.11.2020
 
 
Krásný dárek s osobním věnováním. Kvalitní výrobek. Doporučuji.
Eva P. - 09.11.2020
 
 
jsem moc spokojená
Martina V. - 09.11.2020
 
 
 
Alena P. - 09.11.2020
 
 
 
Dagmar V. - 09.11.2020
 
 
Peněženka krásná,spokojenost👍
Iveta M. - 09.11.2020
 
 
Velmi spokojená. Rychlé dodání, perfektní komunikace. Doporučuji 100%
Marcela D. - 09.11.2020
 
 
Skvělá spolupráce..rychlé odpovědi na otázky..ochota a obrovsky ochotný lidé...peněženka krásnější než jsem čekala...za mě top..děkuji..
Jaroslava B. - 08.11.2020
 
 
Jsem nadšená!;
Michaela R. - 08.11.2020
 
 
 
Irena V. - 08.11.2020
 
 
super, objednávala jsem 2x
Hana S. - 08.11.2020
 
 
spokojenost s hezkým dárkem i přístupem,doporučuji i ostatním ev.zájemcům o nákup u vás
Renata P. - 08.11.2020
 
 
Peněženka je krásná,určitě doporučuji.
Jana V. - 07.11.2020
 
 
Rychlost dodání, provedení na 1* Doporučuji
Stanislav S. - 07.11.2020
 
 
Je moc dobře zpracována a kvalitně vyrobena. Moc pěkná
Jindřiška D. - 07.11.2020
 
 
Originální dárek
Jiřina J. - 07.11.2020
 
 
Krásné zpracování,rychle dodání,velká spokojenost
František K. - 07.11.2020
 
 
 
Lucie P. - 06.11.2020
 
 
 
Renáta V. - 06.11.2020
 
 
 
Jana O. - 06.11.2020
 
 
Supet dárek nebo památka
Kateřina J. - 06.11.2020
 
 
Peněženka je moc hezká, kvalitní provedení, okamžitá spolupráce, požadavky splněny, hezké originální balení do krabičky.. Rychlé dodání zboží, Jsem moc spokojená. Je to dárek k vánocům, ale věřím že se bude líbit, mile překvapí a udělá spoustu parády. Moc děkuji.
Lenka S. - 05.11.2020
 
 
Je moc hezká.kvalitne provedena
Pavlína D. - 05.11.2020
 
 
Peněženka je krásná, naprostá spokojenost. Je koupena jako dárek.
Jitka S. - 05.11.2020
 
 
Peněženka vypadá kvalitně, krásné zpracování i balení, písmo nenápadné a vkusné.
Lucie C. - 05.11.2020
 
 
Zakoupeno hned 2x. Velice kvalitní a krásné peněženky. Nemluvě o rychlém vyřízení a dodání. Skvělé! Vřele doporučuji
Marcela K. - 05.11.2020
 
 
Peněženka krásná na pohled i dotek. Rychle a bezproblémové dodání. Manžel ji dostane k Vánocům, tak snad bude spokojen.
Marcela Š. - 05.11.2020
 
 
 
Lucie K. - 05.11.2020
 
 
 
Pavla K. - 05.11.2020
 
 
Naprostá spokojenost,👍👍👍
Klára Z. - 05.11.2020
 
 
Peněženka je moc pěkná . Jsem spokojená na 100% s komunikací , návrhem a rychlým dodáním. Moc hezký dárek. Všem doporučuji.
Kateřina P. - 05.11.2020
 
 
Velká spokojenost.Dala jsem na recenzi a koupila na vánoce příteli.A udělala jsem dobře 😀
Hana K. - 04.11.2020
 
 
 
Zdena R. - 04.11.2020
 
 
Krásná práce.
Iva R. - 04.11.2020
 
 
Jsem maximálně spokojená. Peněženka je jako dárek k Vánocům a věřím že se bude líbit. Určitě to není moje poslední objednávka. Všem vřele doporučuji.
Renata K. - 04.11.2020
 
 
Naprostá spokojenost, úžasný dárek s osobním věnováním. Super přístup, komunikace i rychlé zpracování objednávky. Naprostá spokojenost po všech stránkách.
Ivana H. - 04.11.2020
 
 
I s pánskou peněženkou je spokojenost. Možná i pro děti by to byl dobrý a netradiční dárek.
Pavlína B. - 04.11.2020
 
 
Krásná panská peněženka i vyrytý text je krásný.
Zdena N. - 04.11.2020
 
 
 
Thea M. - 04.11.2020
 
 
 
Hana F. - 04.11.2020
 
 
Peněženka vypadá krásně, skvělá komunikace. Doufám, že dárek se bude líbit.
Věra D. - 04.11.2020
 
 
Uvidíme, jak se bude líbit jako dárek
Daniela B. - 03.11.2020
 
 
Velká spokojenost a moc děkuji. Daniela
Emilie K. - 03.11.2020
 
 
Maximální spokojenost, jak v rychlosti dodání, tak v komunikaci, práce je čistá krásná, jen doporucuji
Jaroslava Z. - 03.11.2020
 
 
Pěkná moc se mi líbí.Je to dárek k Vánocům. Rychlé dodání.
gabriela b. - 03.11.2020
 
 
Obě peněženky jsou naprosto perfektní, jsem moc spokojená.
Magda W. - 03.11.2020
 
 
 
Jitka P. - 02.11.2020
 
 
Krásná kvalitní peněženka, rychlé doručení. Děkuji
Marie M. - 02.11.2020
 
 
Velká spokojenost,rychle jednání, jste úžasní!!!
Jana V. - 31.10.2020
 
 
 
Lenka D. - 29.10.2020
 
 
 
Dana S. - 28.10.2020
 
 
 
Blanka K. - 27.10.2020
 
 
 
Irena P. - 27.10.2020
 
 
 
Václav M. - 27.10.2020
 
 
 
Gabriela K. - 27.10.2020
 
 
 
Gabriela S. - 27.10.2020
 
 
Krásná peněženka, skvělý dárek.
Kamila V. - 27.10.2020
 
 
Super👍
Renata T. - 26.10.2020
 
 
Maximální spokojenost.
Martina M. - 26.10.2020
 
 
 
Jana B. - 26.10.2020
 
 
 
Iveta B. - 25.10.2020
 
 
Peněženka je nádherná. Jako osobní dárek je skvělá. Moc děkuji za rychlé dodání
Pavla H. - 25.10.2020
 
 
 
Marcela L. - 25.10.2020
 
 
Moc hezky zpracovaná peněženka.
Pavla T. - 25.10.2020
 
 
Výborná komunikace,rychlé dodání.
Irena A. - 25.10.2020
 
 
Absolutní spokojenost
EVa C. - 25.10.2020
 
 
Rychlost,profesionalita,ochota,perfekcionismus,napaditost. Velka spokojenost. Jen co jsem zakoupila manzelovi,okamzite objednavam i synovi.
Ivona T. - 25.10.2020
 
 
 
Pavla Polášková N. - 25.10.2020
 
 
 
Pavlína O. - 25.10.2020
 
 
moc pěkná
Stk- Nikola H. - 24.10.2020
 
 
Jsem velice spokojená.
Hana V. - 24.10.2020
 
 
 
Lenka T. - 24.10.2020
 
 
Moc hezká peněženka, krasne zabalená, vše v poradku
Renata F. - 24.10.2020
 
 
Kvalitni kuže,vcasne doruceni,jen ten monogram nebyl uplne podle predstavy.
Petra S. - 24.10.2020
 
 
Velmi rychlé dodání, spokojenost
Jana H. - 24.10.2020
 
 
Super komunikace, rychlé jednání
Eva K. - 24.10.2020
 
 
Moc pěkné peněženky, obrázky i text vyšly perfektně, velká spokojenost, krásné originální dárky - vřele doporučuji!
Zuzana H. - 24.10.2020
 
 
 
Majitel obchodu - 24.10.2020
Dobrý den, rádi bychom znali důvod vašeho hodnocení, bylo by fér to zmínit. Prosíme kontaktujte nás. Krásný den
Jana N. - 24.10.2020
 
 
 
Alena K. - 23.10.2020
 
 
Výborná komunikace,super jednání.
Vlasta B. - 23.10.2020
 
 
 
Ivana P. - 23.10.2020
 
 
 
Petra M. - 23.10.2020
 
 
 
Marie C. - 23.10.2020
 
 
Krásná peněženka, nádherné zpracování. Líbí se mi tvar a velikost. Ražba přesně podle vzoru, dobře čitelná.
Radka H. - 23.10.2020
 
 
Jsem velice spokojena, moc děkuji za krásný dárek pro manžela. Přeji hezký den .Hájková Radka
Jitka S. - 22.10.2020
 
 
 
Jana K. - 22.10.2020
 
 
 
Monika T. - 22.10.2020
 
 
Krásný dárek pěkně vyhotoveno a rychle.
Lenka Š. - 22.10.2020
 
 
Předčila mé očekáváni!
Kateřina S. - 22.10.2020
 
 
 
Ivana N. - 22.10.2020
 
 
Supr ☺️
Kamila I. - 22.10.2020
 
 
Peněženka je moc krásná, ale výbrus písma mohl být hlubší. I tak věřím, že udělá radost. Se vším jsem byla moc spokojená, po platbě bylo rychle odesláno a bezproblémově doručeno.
Miroslav S. - 22.10.2020
 
 
Kvalitní materiál, kvalitní zpracování, zkrátka super
Jana J. - 22.10.2020
 
 
dobrý den, s dodáním a ochotou při objednávce jsem spokojena, pouze monogram je velmi nečitelný, ale je možné, že je to i moje chyba, nevím, zda bylo možné si zvolit jinou barvu písma...více mi ale vadí, že mi byla dodána, i když velmi pěkná a vkusná, potrhaná krabička, tu samozřejmě s dárkem nemohu odevzdat - balíček od pošty nebyl poškozen..děkuji a přeji hezké dny Jaklová Jana
Majitel obchodu - 22.10.2020
Dobrý den, děkujeme za recenzi, určitě nás prosíme kontaktujte, nejlépe nám i pošlete fotku produktu, s monogramem nyní nevíme, jestli jste si nezvolila jiný styl písma, někdy jsou určité fonty méně zřetelné, proto nejčastěji vyhotovujeme ve stylu MONOTYPE CORSIVA, který je lehce okrasn a skvěle čitelný. Podívejte i na produkt v popisu jsou fotky již realizovaných zakázek právě s tímto stylem písma. Dále co se týče krabičky, to se omlouváme, nejspíše v tom "fofru" jsme přehlédli, jinak bychom vám určitě dali krabičku bezchybnou. Je ale i možné, že přepravce nebyl tak opatrný jako my a mohlo na zásilku např. něco těžkého dosednout atd. Nicméně vyřešíme, nabídneme takové řešení, abyste byla maximálně spokojena. Vaše spokojenost je naší vizitkou. Kontaktujte nás prosím. Krásný den
Jana K. - 22.10.2020
 
 
Rychlé jednání i dodání. Jsem spokojená. Peněženka je krásná.
Jana K. - 22.10.2020
 
 
S produktem jsem spokojená, jen mi trochu vadí nevýraznost textu na ploše.
Alena D. - 22.10.2020
 
 
super
Naďa P. - 21.10.2020
 
 
Je super jen mám obavy, aby nebyla brzy odřená. Zavadila jsem nehtem a zůstala tam rýha. Ale jsem z ní nadšená. Doufám,že bude i můj muž.
Kateřina K. - 21.10.2020
 
 
 
Jana F. - 21.10.2020
 
 
Objednávka proběhla velmi rychle, profesionální přístup. Maximální spokojenost. Peněženka je krásná...těším se na předání tohoto dárku:-)
jirina p. - 21.10.2020
 
 
Peněženka je kvalitní,rychle dodání jsem nadmíru spokojena.Dekuji👍
Jaroslava K. - 21.10.2020
 
 
 
Veronika N. - 21.10.2020
 
 
Naprostá spokojenost. Oceňuji, že nejdříve je poslán návrh jak to bude vypadat a pak až po odsouhlasení je vyráběno. Rychlé dodání a dobrá cena ke kvalitě.
Lucie B. - 21.10.2020
 
 
Rychle zpracovani, kvalita super.a penezenka krasna... mohu jen doporucit.. :)
Marie K. - 21.10.2020
 
 
 
Zdeňka P. - 20.10.2020
 
 
Velmi kvalitní a pěkné provedení
Petra M. - 20.10.2020
 
 
Kvalitní a krásné zpracování kůže. Vše povýšeno nápadem vylepšit peněženku monogramem a věnováním.
Bronislava B. - 20.10.2020
 
 
 
Martina B. - 20.10.2020
 
 
Peněženka je velmi pěkná, určitě doporučuji
Lenka R. - 20.10.2020
 
 
Peněženka nádherná ,kvalitní ušití . Spokojenost veliká
Eva Č. - 20.10.2020
 
 
Krásná propracovaná peněženka, děkuji
Jana H. - 20.10.2020
 
 
Peněženka, by měla udělat radost kolegovi. Pokud bude alespoň z poloviny tak nadšený jako já budu spokojená. Práce odvedena v TOP kvalitě 5 hvězdiček.. Jana Hellerová
Ivana S. - 20.10.2020
 
 
Super dárek
Lenka Š. - 19.10.2020
 
 
Kvalitní práce a rychle dodání. Moc děkuji.
Miroslava H. - 19.10.2020
 
 
Naprosto bez komentáře, rychlé dodání, krásný vzor, úžasné dárkové balení, no prostě luxus. Moc děkuji a již jsem doporučila dalším.
Miloslava T. - 19.10.2020
 
 
Peněženka opravdu krásná, rychle vyřízení objednávky, velmi příjemné, dijy
Pavlína B. - 19.10.2020
 
 
Výsledek dle očekávání, jen mne mrzí, že nebylo reagováno na můj doplňující požadavek - doplnění srdíčka dle Vašich vzorů
Majitel obchodu - 19.10.2020
Dobrý den, děkujeme za hodnocení, určitě nás kontaktujte, pokud nebyl grafický obrazec příliš složitý a je tam ještě prostor pro dodělání srdíčka, určitě můžeme dodělat a do Vánoc, pokud je to vánoční dárek se určitě stihne. Snažíme se vyhovět každému zákazníkovi, nicméně někdy jsme rychlejší, než-li případný e-mail se změnou od zákazníka. Krásný den
Petra J. - 18.10.2020
 
 
 
Aneta E. - 18.10.2020
 
 
Hezká práce. Díky.
MUDr Zuzana F. - 17.10.2020
 
 
 
Dana W. - 17.10.2020
 
 
Krásná práce. Byl to dárek a moc se líbil.
Jaroslava E. - 16.10.2020
 
 
 
Šárka R. - 16.10.2020
 
 
 
Veronika V. - 16.10.2020
 
 
 
Petra P. - 16.10.2020
 
 
super dárek.
Zuzana K. - 15.10.2020
 
 
 
Renata S. - 14.10.2020
 
 
 
Vlaďka B. - 14.10.2020
 
 
 
Vladimíra Š. - 14.10.2020
 
 
Velmi spokojená
Iva V. - 13.10.2020
 
 
Krásná peněženka
Irena E. - 11.10.2020
 
 
 
Jana C. - 11.10.2020
 
 
 
Zdeňka H. - 10.10.2020
 
 
Peněženka je moc pěkná, poslouží jako dárek k životnímu jubileu
Irena P. - 10.10.2020
 
 
krásná a kvalitní práce
Sona P. - 05.10.2020
 
 
Perfektně provedený obrázek, naprostá spokojenost.
Jiřina Ž. - 02.10.2020
 
 
Krásná práce
Ludmila Č. - 02.10.2020
 
 
Nádherný výsledek mého přání na kvalitní peněžence. Grafik měl se mnou trpělivost a ochotně mi předkládal další návrhy, až bylo vše, tak jak si přeji.
Maryna K. - 29.09.2020
 
 
 
Lenka K. - 29.09.2020
 
 
Vše perfektní, rychlost, vstřícnost. Děkuji
Jitka M. - 29.09.2020
 
 
 
Michaela S. - 29.09.2020
 
 
 
Michaela N. - 28.09.2020
 
 
 
PAVEL D. - 28.09.2020
 
 
 
Julie G. - 28.09.2020
 
 
Krásný dárek. Děkuji za služby, které nabízíte.
Štěpánka Z. - 28.09.2020
 
 
 
Hedvika L. - 28.09.2020
 
 
Vánoční dárek (už) pro syna, tak věřím, že se bude líbit
Josef W. - 26.09.2020
 
 
Kvalita dobrá cena. Rychlé jednání. Vše bez problému.
Alena Š. - 26.09.2020
 
 
vse v naprostém poradku, rychlost, kvalita, cena, velka spokojenost
Božena N. - 25.09.2020
 
 
 
Petra H. - 25.09.2020
 
 
Doporučuji
Šárka S. - 25.09.2020
 
 
 
Nela Č. - 25.09.2020
 
 
Peněženka je krásná, spolu s osobním vzkazem udělá z obyčejné peněženky opravdu originál 😉
Marta T. - 24.09.2020
 
 
Pěkně, spokojenost
Alena D. - 24.09.2020
 
 
krásný,kvalitní.originálná dárek Velmi rychlé doručení Alena Dostálová
Jana N. - 24.09.2020
 
 
 
Hana K. - 24.09.2020
 
 
 
Monika D. - 22.09.2020
 
 
 
Hana Š. - 21.09.2020
 
 
Byla jsem mile překvapena Vaším přístupem k zákaznikovi a hlavně rychlostí, jakou jste zakázku vyřídili k mé úplné spokojenosti. Určitě Vás doporučím mým přátelům. Šindelářová
Klára K. - 19.09.2020
 
 
kvalitní výrobek i monogram s textem
Anna H. - 18.09.2020
 
 
 
Petr W. - 18.09.2020
 
 
Supr jednání i dodání.Neni absolutně co vytknout.
Radka C. - 17.09.2020
 
 
Moc krásná a kvalitní.
Aneta G. - 17.09.2020
 
 
 
Milan J. - 16.09.2020
 
 
 
Radovana H. - 14.09.2020
 
 
 
Viktor Z. - 14.09.2020
 
 
 
Hana Ř. - 14.09.2020
 
 
krásný osobní dárek
Oldřiška M. - 14.09.2020
 
 
Dárek splnil mé očekávání, radost i překvapení udělal své
Arnošt K. - 12.09.2020
 
 
Vynikajíci kuže a zpracování. Děkuji Kraina
M. C. - 11.09.2020
 
 
Jsem velice spokojena jak s výrobkem,tak s dodací lhůtou a vstřícností obchodu. Dále nemohu hodnotit,jelikož jsem peněženku kupovala jako dárek k narozeninám.
Marie P. - 11.09.2020
 
 
Peněženka velmi pěkná ,pěkný monogram , supr dárek ,krásně balená
Jana J. - 09.09.2020
 
 
Jednalo se o rychlé a vstřícné jednání, produkt odpovídal mým požadavkům, jsem velmi spokojená.
Šárka O. - 09.09.2020
 
 
Spokojenost, vše na 100%
Šárka B. - 08.09.2020
 
 
 
Miroslav Š. - 07.09.2020
 
 
 
Lenka B. - 07.09.2020
 
 
 
Petra Č. - 07.09.2020
 
 
Pěkná peněženka, monogram je pěkný, je tučněji vyrytý a vynikne líp než text na kapsičce. Na kapsičce je nevýrazný.
Michaela F. - 06.09.2020
 
 
Perfektní zboží, super rychlost dodání a věřím, že peněženka udělala radost obdarovaného k 50.narozeninám, které jsme oslavili 5.9.2020. Nebyla to poslední peněženka, kterou jsem si objednala.
Blažena M. - 06.09.2020
 
 
Velká spokojenost, rychlé dodání.
Pavel H. - 05.09.2020
 
 
Žádný produkt jsem do dnes neobdržel.
Majitel obchodu - 07.09.2020
Dobrý den, 28.8. jsme vám zasílali grafické náhledy k odsouhlasení, stále od vás nemáme zpětnou vazbu, proto nebyl produkt zatím vyhotoven. Žádost o hodnocení produktu chodí automaticky 10dní od objednání, prosíme reagujte na náš e-mail, náhledy vám pošleme ještě jednou. Hezký den
Tereza Ř. - 05.09.2020
 
 
Moc hezká, zdá se velmi kvalitní peněženka i text, který jsem ji přála. Moc pěkně zabalené. Výborná komunikace s obchodem.
Libor Š. - 04.09.2020
 
 
Kvalita výborná, ale ten monogram se nepovedl. Udělali to velkým tiskacím písmem. Přitom to mělo být malým. Nevypadá to dobře.
Majitel obchodu - 04.09.2020
Dobrý den, určitě nás kontaktujte, nejlépe nám zašlete foto monogramu, obratem prověříme a zjistíme, co se nepovedlo. Snažíme se být bezchybní, je možné, že je vše dle zadání (monogram - iniciály jména a příjmení se vždy uvádí velkými písmeny,) nebo jsme mohli udělat chybu, rozhodně vám ale nabídneme řešení, vaše spokojenost je naší vizitkou a vše se dá řešit. Jsme rádi, že jste spokojen s kvalitou produktu a věříme, že problém vyřešíme ke spokojenosti úplné. Děkujeme a kontaktujte nás prosím. Krásný den
Petr K. - 03.09.2020
 
 
 
Miroslav S. - 03.09.2020
 
 
Peněženka je pěkná, naprostá spokojenost
Eva Z. - 01.09.2020
 
 
Krásná, precizní práce, rychlá dodávka, moc krásný dárek, doporučuji.
Ludmila L. - 31.08.2020
 
 
Peněženka vypadá krásně, kvalitní materiál. Jedná se o dárek, takže víc nemohu hodnotit.
Jiří B. - 31.08.2020
 
 
 
Robert H. - 31.08.2020
 
 
Dodano presne dle objednavky a vcas. Spokojenost
Petr M. - 31.08.2020
 
 
 
Hynková J. - 28.08.2020
 
 
Krásná, maximální spokojenost
Vladimíra L. - 27.08.2020
 
 
Dobrá a rychlá komunikace, krásná barva kůže a text s monogramem na peněžence vypadá luxusně. Velká spokojenost, budu doporučovat jako pěkný dárek. Velice rychlá výroba a dodání.
Jitka P. - 27.08.2020
 
 
Velmi oceňuji rychlé dodání, peněženka je kvalitní, krásná, vřele doporučuji!
Ivona V. - 25.08.2020
 
 
Pánskou koženou peněženku jsem zakoupila jako dárek. Jsem velmi spokojena nejen s kvalitou výrobku, ale i s ochotou zaměstnanců a rychlostí výroby. Děkuji a doporučuji Vaše perfektní služby svým známým. Přeji ať se Vám daří. Spokojený zákazník - Válková Ivona
Zdeněk D. - 25.08.2020
 
 
Děkuji za krásné provedení, velmi kvalitní materiál, jedná se o hodnotný dárek
Oldřich D. - 24.08.2020
 
 
Peněženka je kvalitně ušitá v pěkné kůži. Na můj vkus je až moc veliká a tlustá - má moc přihrádek na karty. Já doklady a karty nosím kvůli bezpečnosti odděleně. Ale jinak , včetně monogramu je na úrovni.
Lenka H. - 23.08.2020
 
 
Kvalitní materiál a hezké zpracování
Hana ž. - 21.08.2020
 
 
 
Petr P. - 21.08.2020
 
 
Výsledek je přesně takový, jak jsem si představoval. Nemám jedinou negativní připomínku. Děkuji.
Michaela S. - 12.08.2020
 
 
Peněženka je krásná , ryti je opravdu luxusní a rychlé dodání. Opravdu krásný dárek pro manžela . Mohu jen doporučit.
Nikol Č. - 27.07.2020
 
 
 
Marie K. - 26.07.2020
 
 
Peněženka vyhovuje děkuji
Jitka S. - 26.07.2020
 
 
Je to dárek myslím si, že se bude líbit ,jsem s vaším výrobkem spokojena
Alžběta T. - 25.07.2020
 
 
Peněženka je krásná. Komunikace ohledně gravírování byla rychlá a bezproblémová.
Tetyana K. - 25.07.2020
 
 
Sem moc spokojená, vypadá moc hezky ta peněženka.
jaroslava R. - 23.07.2020
 
 
 
Petra Crlová Z. - 21.07.2020
 
 
 
Jana M. - 19.07.2020
 
 
 
Andrea C. - 19.07.2020
 
 
Peněženka je naprosto dokonalá. Jemné povedení v kůži s nádhernou vůni kůže. Mnoho přihrádek, což je v dnešní karetní době skvělé.
Miloslava R. - 12.07.2020
 
 
 
Eva H. - 10.07.2020
 
 
 
Darina J. - 03.07.2020
 
 
Super rychlé dodání a 100% spokojenost.... Moc děkujeme
Lucie k. - 02.07.2020
 
 
Velká spokojenost
Petr P. - 29.06.2020
 
 
Luxusní, perfektní komunikace, rychlé dodání a skvělý výsledek. Děkuji a rozhodně doporučuji!!!
Petr P. - 22.06.2020
 
 
Peněženka je opravdu nádherná ,solidní jednání a hlavně brzké doručení.Krásný dárek doporučuji všem.

Další hodnocení pak naleznete u každého produktu

Děkujeme vám za důvěru, kterou jste v nás vložili. Nezklameme Vás. A kdyby snad nebylo něco podle vašich představ, vždy s vámi problém vyřešíme k oboustranné spokojenosti.

Vaše spokojenost je naší vizitkou.

Váš jedinečný eshop TVUJORIGINAL.cz

Novinky z našeho blogu

Vyfoť & Pošli | Odměna tě nemine
14.01.2021
Vyfoť & Pošli | Odměna tě nemine
Byli jste spokojeni? Vyfoťte váš originál a pošlete nám jej, odměna dorazí obratem... číst celé
Ukažte svůj styl s @tvujoriginal_cz na insta
16.12.2020
Ukažte svůj styl s @tvujoriginal_cz na insta
Pochlubte se s produktem, který jste u nás pořídili, vyfoťte jej a uveďte @tvujoriginal_cz na instagramu a inspirujte další. Je pro nás potěšením vytv... číst celé
Luxusní kožené sety s tvým monogramem
13.10.2020
Luxusní kožené sety s tvým monogramem
Set koženého pásku, tašky a peněženky s ražbou monogramu Jak zaujmout? Originalitou! Toto je správná volba, luxusní set v podobě kožené peněženky, ta... číst celé
Proč je Tvůj Originál jen jeden? Přečti si jak to doopravdy je
02.10.2020
Proč je Tvůj Originál jen jeden? Přečti si jak to doopravdy je
Jen jeden, který vládne všem. Nemusíš být hned pánem prstenu. Dost bylo... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Pochlubte se

Ukažte váš Styl s @tvujoriginal_cz

Máte náš výrobek? Pochlubte se na Instagramu,

uveďte @tvujoriginal_cz

a inspirujte další!


 

Instagram #tvujoriginal_cz

 

Tisíce spokojených zákazníků

10.000+ zákázek

10.000+ zakázek

100% SKLADEM

NÁHLEDY ZDARMA

RYCHLÉ DODÁNÍ

Přijďte osobně

Vzorková prodejna PRAHA

Jugoslávských partyzánů 1425/9, Praha 6 - Dejvice, 160 00

Prodejna prozatím UZAVŘENA

zobrazit prodejnu
Prodejna Praha TVUJORIGINAL.cz
  • 400m od metra A - Dejvická
  • 50m zastávka Tram 18
  • parkování před prodejnou
zobrazit mapu

 

Rychlý kontakt
Zákaznická podpora
Zákaznická podpora
(Po-Pá, 10-16 hod.)

Získej odměnu za tvou recenzi nebo fotku

Stačí nám zaslat fotku tvého originálu - obratem tě odměníme - VYFOŤ & POŠLI

Vyfoť a pošli - tvůjroginál je jen jeden


© V&P Media s.r.o. - již 10 let s vámi  2011 - 2021

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.